Prima pagină » National » O femeie din Bihor este suspectată că şi-ar fi ucis soţul cu o lopată
O femeie din Bihor este suspectată că şi-ar fi ucis soţul cu o lopată

O femeie din Bihor este suspectată că şi-ar fi ucis soţul cu o lopată

03 mai 2022, 10:09,
BZI.ro, în National

O femeie este bănuită că şi-ar fi ucis soţul cu o lopată. În localitatea bihoreană Vârciorog, un bărbat în vârstă de 58 ani a fost găsit mort, luni, 2 mai, prezentând mai multiple lovituri la nivelul capului.

Femeie suspectată că şi-ar fi ucis soţul cu o lopată

Caz şocant în Bihor, unde o femeie este principalul suspect într-un dosar penal pentru omor, aceasta fiind bănuita că şi-ar fi ucis soţul cu o lopată. Procurorul Miriam Mihai, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, a declarat că trupul neînsufleţit al bărbatului a fost găsit luni dimineață, 2 mai.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Bihor, unde medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului.

În acest caz, procurorii au început audierile, însă deocamdată, nu există formulată vreo acuzaţie faţă de o persoană.

„Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au deschis un dosar penal în rem pentru omor”, a declarat procurorul .

Potrivit surselor media locale, principalul suspect ar fi chiar soţia victimei, o femeie în vârstă de 54 ani. Se pare că în urmă cu o zi, cei doi soţi ar fi băut puţin peste măsură. Apoi, au început să se certe, iar conflictul a degenerat, femeia punând mâna pe o lopată, cu care şi-ar fi lovit soţul în zona capului, până când acesta a rămas lat la pământ.

Un bărbat din Iași a fost ucis în bătaie de un prieten

Într-o altă ordin de idei, amintim de un caz prezentat cu câteva luni în urmă de reporterii Cotidianului BZI, în care se prezenta cum un ieșean s-a ales cu o pedeapsă din partea magistraților, după ce a fost acuzat că a ucis în bătaie un om al străzii. În acest sens, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași l-au condamnat pe Dumitru Untu la 10 ani de pușcărie, pentru acuzația de omor. Anchetatorii  ieșeni au afirmat că bărbatul a ucis un cunoscut, pe fondul consumului excesiv de alcool și al unui conflict spontan.

„Instanța admite acțiunea formulată de părțile civile R.S. și M.S. și îl obligă pe inculpatul Dumitru Untu să le plătească părților civile suma de 8.000 de lei, cu titlul de daune materiale. Constată că persoana vătămată R.C. nu s-a constituit parte civilă în cauză”, au afirmat magistrații ieșeni.

Astfel, amintim că în data de 24 martie 2021, Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii de omor, după ce agenții din cadrul Secției III de Poliție au fost anunțați telefonic cu privire la faptul că, sub podul rutier Alexandru cel Bun, a fost găsit cadavrul unui bărbat. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că victima era o persoană fără adăpost, care își asigura veniturile apelând la mila trecătorilor în zona Gării Iași și care își găsise adăpost, pe timp de noapte, într-o zonă de lângă podul rutier Alexandru cel Bun, unde sunt amplasate două conducte ale Regiei de Termoficare, care degajă căldură, într-un spațiu de teren de circa 2 m, aflat între cele două conducte și baza de beton a podului.

De remarcat a fost faptul că sentința nu este una definitivă, aceasta putând fi contestată.

De asemenea, precizăm și de cazul bărbatului din Iași ce a fost omorât, iar, mai apoi, cadavrul acestuia fiind aruncat într-o poiană.

Rămâne de văzut ce vor decide totuși magistații privind cazul femeii din Bihor, ce este suspectată că şi-ar fi ucis soţul cu o lopată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *