Prima pagină » Local » O femeie decedată de 3 săptămâni, găsită în propria locuinţă din Iaşi – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

O femeie decedată de 3 săptămâni, găsită în propria locuinţă din Iaşi – EXCLUSIV, UPDATE, FOTO, VIDEO

23 mart. 2021, 11:32,
în Local

În ziua de marţi, 23 martie 2021, s-a înregistrat un deces. În urmă cu puţin timp o persoană a fost găsită fără suflare în propria locuinţă din municipiul Iași.

Femeia, potrivit unor surse ar fi singură, fără familie. Aceasta a fost găsită decedată în casa sa de pe strada Mitorpolit Varlaam. Momentan nu se ştie cauza decesului.

La faţa locului se deplasează de urgenţă un echipaj de poliţie şi medicii legişti. În cauză se vor efectua cercetări amănunţite pentru a stabili cu exactitate cum a murit femeia.

UPDATE: Medicii legiști au preluat cadavrul și-l transportă la IML.

UPDATE: La locului incidentului au ajuns și criminaliștii. Pentru moment nu este luată în calcul o crimă.

UPDATE: Maria B., în vârstă de 71 de ani, nu a mai fost văzută de foarte mult timp. Având în vedere că geamul locuinţei sale era deschis au pătruns zeci de porumbei care erau pe lângă cadavrul aflat în putrefacție al bătrânei. Sesizarea a fost făcută de administratorul imobilului.

UPDATE: Femeia, potrivit autorităților, ar fi decedată de circa 3 săptămâni. Cel mai probabil vecinii au alertat poliția din cauza mirosului groaznic de pe casa scării.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`