Prima pagină » Stiri si curiozitati » O femeie de 91 de ani din Alba Iulia a devenit virală după mesajul transmis medicilor de pe ambulanță

O femeie de 91 de ani din Alba Iulia a devenit virală după mesajul transmis medicilor de pe ambulanță

26 ian. 2023, 09:57,
în Stiri si curiozitati

Într-o lume în care recunoștința este o virtute tot mai rar întâlnite, o femeie în vârstă de 91 de ani ne oferă una dintre cele mai de preț lecții de viață.

Despre cum să spui mulțumesc și respectul pe care trebuie să-l arăți celor din jur.

Mesajul viral transmis de o femeie de 91 de ani din Alba Iulia

Povestea de față, relatată de ziarul local Unirea, este despre pățania unei bunicuțe de 91 de ani din Alba Iulia.

Potrivit nepoatei acesteia, totul a început cu o căzătură în casă, în urma căreia bătrâna s-a lovit destul de grav la șold. În câteva minute, ambulanța sosită la fața locului a transportat-o la spital pe femeie. Operată în regim de urgență, bunicuța a fost externată după câteva zile și a plecat acasă cu un șold nou.

Ea a ţinut neapărat să le transmită medicilor care au îngrijit-o un mesaj de mulţumire și a făcut asta prin intermediul nepoatei sale.

„Respect și gratitudine domnului doctor Artur Martin! Mulțumiri și felicitări Secției de Ortopedie și Traumatologie: medici, asistente infirmiere, brancardieri. Vă iubim”, este mesajul bătrânei.

Totodată, ea și-a exprimat recunoștința și față de personalul de pe ambulanță, spunând că au venit în 10 minute de la primirea apelului și au fost niște „profesioniști desăvârșiți”.

O femeie de 85 de ani rătăcită în pădure, salvată de operatorul care a sunat-o cu o ofertă la abonament

Operatorul unui call center a format în mod aleatoriu un număr de telefon pentru a prezenta o ofertă comercială și a dat peste o femeie care avea nevoie de ajutor. Bărbatul a sunat la 112 și femeia a fost salvată de polițiști.

Incidentul s-a produs în județul Vrancea. Potrivit polițiștilor, operatorul unui call center a apelat în mod aleatoriu un număr de telefon, pentru a prezenta oferte privind achiziționarea unor servicii de telefonie.

„Operatorul unui call-center a apelat în mod aleatoriu un număr de telefon, pentru a prezenta oferta unei companii de telefonie.

– Bună ziua, vă deranjăm cu o ofertă foarte avantajoasă! Dumneavoastră aveți o cartelă, nu v-ar interesa să treceți pe abonament?

– Nu știu, mamă, ce e aia. Am 85 de ani, nu mă pricep la ce zici. Acum nici nu știu pe unde sunt, că nu prea mai văd bine. Sunt pe undeva pe lângă sat.

– Adică v-ați rătăcit?

– Da! Cred că m-am rătăcit… Am luat-o pe o scurtătură și acum nu știu unde am ajuns.

– Rămâneți unde sunteți! Sun eu acum la 112, sigur vă ajută oamenii de-acolo!”, se arată în postarea publicată în această seară de Ministerul Afacerilor de Interne.

Operatorul call-center a apelat imediat serviciul la 112 și a comunicat toate informațiile deținute. Polițiștii au analizat datele și ulterior au plecat în misunea la finalul căreia au găsit-o pe bătrână. Din fericire, femeia a fost condusă la domiciliu și nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
07 august 2024
07 august 2024