Prima pagină » International » O femeie de 87 de ani vânează bărbați tineri pe aplicațiile de întâlniri online! „Dacă merge bine, mergem direct la mine”
O femeie de 87 de ani vânează bărbați tineri pe aplicațiile de întâlniri online! „Dacă merge bine, mergem direct la mine”

O femeie de 87 de ani vânează bărbați tineri pe aplicațiile de întâlniri online! „Dacă merge bine, mergem direct la mine”

09 oct. 2024, 12:19,
Cătălina IURAȘCU în International

O femeie de 87 de ani vânează bărbați tineri pe aplicațiile de întâlniri online. Aceasta a dezvăluit că a ieșit chiar cu tineri de 19 ani. Dacă întâlnirile merg bine, îi duce direct la ea acasă pentru a întreține relații sexuale.

Hattie Retroage a spus că iese cu bărbați mai tineri pentru că majoritatea bărbaților de vârsta ei „nu mai sunt prin preajmă”. Ea a adăugat că bărbații mai în vârstă au realizat adesea tot ce și-au dorit în viață, în timp ce bărbații tineri sunt „în plin proces de a-și atinge un obiectiv”. Femeia de 87 de ani vânează bărbații tineri pentru întâlniri intime.

O femeie de 87 de ani vânează bărbați tineri pe aplicațiile de întâlniri online

Contul ei este plin de poze cu ea în bikini, machiaj extravagant și geci de piele. În bio, se descrie ca o „frumusețe fascinantă de vârstă mai înaintată” în căutarea unui iubit mai tânăr.

Hattie a dezvăluit că mulți bărbați mai tineri își setează vârsta pe Tinder pentru a se prezenta ca având 50 de ani, când, de fapt, au 20 de ani, pentru a se potrivi cu femei mai în vârstă. Ea a spus că are o mulțime de bărbați tineri cu care să iasă la întâlniri și chiar a avut o dată cu un tânăr de 19 ani.

„Nu știam că are 19 ani. Probabil că nu aș fi mers să dorm cu cu el dacă știam că are 19 ani”, a spus ea.

Hattie a fost căsătorită anterior, dar a spus că relația s-a destrămat după ce copiii ei au plecat la universitate. După divorțul său la vârsta de 55 de ani, Hattie a pus un anunț în ziar în care spunea că caută un bărbat și „a audiționat” bărbații care au contactat-o telefonic. De atunci, a continuat să iasă la întâlniri ocazionale, fără a se recăsători vreodată.

Femeia și-a dat întâlnire într-un cămin universitar

Fiica lui Hattie, Rama, a spus că, în general, nu este jenată de necazurile mamei sale, dar s-a rușinat când a aflat că Hattie a ajuns să se culce cu un bărbat într-o unitate de cazare universitară.

„Cred că asta a depășit limita”, a spus Rama.

Lui Hattie îi place să se îmbrace în cele mai frumoase ținute strălucitoare ale ei pentru a-i întâlni pe tineri și, uneori, nici măcar nu poartă lenjerie de corp sub rochie.

„Ne întâlnim pentru câteva pahare, iar dacă merge bine, mergem direct la mine în apartament să facem dragoste”, a spus ea.

Hattie a spus că vrea să îi inspire pe tinerii bărbați și femei să gândească „dacă asta înseamnă a îmbătrâni, e în regulă pentru mine”. Ea speră că generația tânără va fi mai asemănătoare cu ea și va „îmbrățișa o nouă modalitate de a îmbătrâni”.

Femeia de 87 de ani vânează bărbați tineri pe aplicațiile de întâlniri online pentru a întreține relații sexuale cu aceștia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`