Prima pagină » Local » Ea este cea mai bătrână infractoare din Iaşi! Are 74 de ani şi a fost arestată după ce a jefuit o femeie de 84 ani – (EXCLUSIV) FOTO/ VIDEO

Ea este cea mai bătrână infractoare din Iaşi! Are 74 de ani şi a fost arestată după ce a jefuit o femeie de 84 ani – (EXCLUSIV) FOTO/ VIDEO

03 mart. 2021, 15:09,
BZI.ro, în Local

Polițiștii ieșeni au identificat o femeie bănuită de tâlhărie calificată. Aceasta a fost reținută pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o femeie de 74 de ani, din județul Suceava, bănuită de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Surse din cadrul anchetei au precizat că femeia în vârstă de 74 de ani i-ar fi pus somnifere victimei și astfel a reușit să o jefuiască.

Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în seara de 22 februarie 2021, după ce ar fi fost primită în locuința unei femei de 84 de ani, i-ar fi sustras acesteia bani, bijuterii, un telefon mobil și două eșarfe, cauzând un prejudiciu de aproximativ de 2.500 de lei.

La data de 2 martie 2021, în urma colaborării cu polițiștii din cadrul I.P.J. Cluj, femeia bănuită de comiterea faptei a fost depistată pe raza municipiului Cluj-Napoca, fiind condusă la audieri la sediul Poliției Municipiului Iași.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 2 martie 2021, femeia a fost reținută de polițiști ieșeni pentru 24 de ore, fiind introdusă în Arestul I.P.J. Iași.
La data de 3 martie 2021, aceasta va fi prezentată, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.
Cercetările continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *