Prima pagină » Titlurile zilei » O femeie de 72 de ani a fost violată lângă cavoul uneia dintre cele mai bogate familii din Iași. Cel care a umilit-o i-ar putea fi copil – EXCLUSIV
O femeie de 72 de ani a fost violată lângă cavoul uneia dintre cele mai bogate familii din Iași. Cel care a umilit-o i-ar putea fi copil - EXCLUSIV

O femeie de 72 de ani a fost violată lângă cavoul uneia dintre cele mai bogate familii din Iași. Cel care a umilit-o i-ar putea fi copil – EXCLUSIV

14 oct. 2023, 02:00, 5 ,
Dragos Savin în Titlurile zilei

O femeie a fost violată lângă cavoul uneia dintre cele mai bogate familii din Iași. Bărbatul care a batjocorit-o a fost arestat preventiv. Dacă se va dovedi că este vinovat, riscă să stea câțiva ani în spatele gratiilor

Scene incredibile la Iași. O femeie în vârstă de 72 a fost violată în parcul Conacului Carp din Țibănești. Totul s-ar fi petrecut sâmbătă seara, pe data de 7 octombrie. După ce a fost batjocorită, femeia a cerut ajutorul polițiștilor. Oamenii legii l-au identificat pe agresor, iar mai apoi l-au reținut.

„Polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Miroslava efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de viol. Din cercetările efectuate a rezultat că, la data de 07.10.2023, un bărbat de 53 de ani ar fi constrâns o femeie de 72 de ani să întrețină relații intime cu acesta împotriva voinței ei, într-un parc din localitatea Țibănești. În baza probatorului administrat în cauză, la data de 11 octombrie a.c., bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore. La data de 12 octombrie a.c., acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanța dispunând luarea măsurii arestării preventive a acestuia. Cercetările continuă”, a precizat Adina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

A fost violată lângă cavoul uneia dintre cele mai bogate familii din Iași

Odată ajuns în fața judecătorilor din Iași, bărbatul a aflat că următoarele 30 de zile le va petrece în arest.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 12.10.2023 şi până la data de 10.11.2023, inclusiv, a inculpatului Bițic Vasile, pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, se arată în decizia judecătorilor ieșeni.

Trebuie precizat faptul că parcul din Țibănești are o suprafață important de teren. Deși este destul de populat de tinerii din zonă, se pare că nimeni nu a văzut prin ce a trecut femeia.

„Prin spatele parcului am înțeles că ar fi fost totul. Au mai fost așa, fete agresate, de-a lungul anilor, dar așa, o bătrână, nu am auzit. Să fie pedepsit pentru ce a făcut, dacă a fost în stare să facă așa ceva”, a spus un localnic.

Dacă va fi găsit vinovat, Vasile Bițic, bărbatul care a violat-o pe femeie, riscă să stea câțiva ani în spatele gratiilor. Femeia care fost violată lângă cavoul uneia dintre cele mai bogate familii din Iași este în siguranță.

Comentarii
  • In romania nu trece o zi fara sa fie violata o batrana. Tara de babofili…. Oare se mai intalnestw acest fenomen si altundeva decat in romanica? Ca pare cam specific, de 20 de ani, de fiecare data cand ma uit la stiri sau citesc ziarul vad sau aud ca a fost violata o batrana. Deci e clar, avem o problema mare in tara asta cu violatorii de batrani. Clar e un fenomen, ca in alta patte decat Romania nu am auzit asa ceva. Oare de la ce ar putea fi? Boala romanului violator de cadavre? Prea multi care au fost conceputi pe fondul consumului de alcool? O fi vreo traditie oare?…..

  • Vasile Bițic? 😳…ăsta nu-i șofer sau a fost pe Iasi -Focsani?🤔…a lucrat la irina trans pe iasi tansa intai si apoi pe iasi focsani la tod mit!!!! Ai inebunit Vasea?

  • Pt Oripilat

    Aveti dreptate, suntem tara cu cei mai multi violatori, toti liberi.
    Realizati ça scursurile astea isi bat joc si de animale dar saracele cum sa depuna plangere.
    Suntem o natie tulbure tare, fara empatie, fara bun simt, fara educatie fara nimic.
    Imi este rusine ça sunt roman si sper sa scap cat mai repede de povara asta.
    Cand violati copile tot ele sunt de vina, va provoaca spuneti. Ce explicatie aveti arunci cand violati batrane sau copii ?
    Si mai aveti si drepturi , ça na, se revolta STANGA domnule ça Drepturile Omului. Pai voi sunteti oameni, putregaiuri ce sunteti ! Niste viermi infecti, ar trrebui nu sa va castreze doar trebuie taiata spurcaciunea dintre picioare ! Gunoaielor !!!!!

  • Pana nu castrati jegurile astea pandemia de babofilie nu se opreste.

  • Voi,credeti ca daca sta citiva ani in spatele gratiilor se va cuminti?Nici vorba dupa ce va iesi din inchisoare o va lua de la capat in tari ca Polonia Ungaria Cehia etc violatorii si pedofilii si sint sterilizati prin tratament timp de doua saptamini eu cred ca si in Romania violatorii si pedofilii ar putea fi sterilizati,de ce nu se face asa si la noi?Din cauza ca justitia are nevoie de pedofili si violatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
06 august 2024
06 august 2024