Prima pagină » International » O femeie de 35 de ani face filme deocheate exclusiv cu pensionari! Îi alege din casele de îngrijire!

O femeie de 35 de ani face filme deocheate exclusiv cu pensionari! Îi alege din casele de îngrijire!

17 oct. 2024, 10:31, 1 ,
Cătălina IURAȘCU în International

O femeie de 35 de ani a dezvăluit că îi place să se culce cu bărbații în vârstă, făcând filme deocheate cu aceștia în mod exclusiv. Ba, mai mult de atât, îi atrage pe cei din casele de îngrijire.

Tiffany a sedus mulți bărbați mai în vârstă din casele de îngrijire și din facilitățile de asistență, afirmând că există o metodă sigură de a-i convinge să filmeze cu ea. Femeia de 35 de ani filmează conținut erotic cu pensionarii și este mândră că este singura actriță de filme deocheate care realizează exclusiv scene cu bărbați pensionați.

Femeia de 35 de ani face filme deocheate cu pensionari

Tiffany, din Wisconsin, SUA, a spus că vârstnicii au nevoie de ea, deoarece unii dintre ei „nu au mai făcut asta din 1999.” Tânăra a spus că a câștigat o avere din această activitate unică de a face bani și a adăugat că îi place ceea ce face.

Secretul ei este să-i invite pe pensionari la cină și băuturi, oferindu-le un tip special de îngrijire pentru seniori.

„Ceea ce îmi place cel mai mult este să ies la masă și să formez o conexiune, făcându-i să se simtă confortabil, mai ales dacă plănuim să facem asta mai târziu. O cină în oraș cu discountul pentru seniori, apoi mergem acasă, mai târziu”, a declarant tânăra.

Tiffany este mândră de ceea ce face și crede că aduce o contribuție reală vieților vârstnicilor.

„Sunt aici să îi ajut pe seniorii care au cea mai mare nevoie. Unii dintre ei nu au mai făcut asta din 1999. Și aduc mult mai mult decât zâmbete pe fețele lor. Unul dintre cele mai memorabile momente pentru mine a fost când unul dintre acești domni mi-a spus că l-am făcut să se simtă din nou tânăr”, a povestit Tiffany.

Tiffany a dezvăluit că îi plac bărbații mai în vârstă deoarece îi consideră relaxați și maturi

„Nu am nimic împotriva bărbaților de vârsta mea, dar există un motiv pentru care sunt atrasă de bărbați mai în vârstă. Sunt mai înțelepți și, pe măsură ce îmbătrânești, realizezi cu adevărat ce este important în viață. Bărbații mai în vârstă caută aventură și distracție. Nu le pasă ce fac eu pentru muncă”, a explicat tânăra.

Pe lângă faptul că se culcă cu seniorii, Tiffany a dezvăluit că îi plac și bărbații tocilari și „cei uitați”. Ea a spus că consideră că aceasta se datorează faptului că, atunci când era copil, s-a simțit ignorată, așa că acum îi ajută pe alții care simt la fel.

Tiffany câștigă în jur de 16.000 de lire pe săptămână din această activitate unică și nu are de gând să se retragă prea curând. Ea a dezvăluit că vrea să lucreze întotdeauna online și se vede făcând TikTok-uri ca bunică.

Femeia de 35 de ani face filme deocheate exclusiv cu bărbați pensionari, fiind o activitate din care își produce sume fabuloase. Tânăra a declarat că nu are de gând să se oprească.

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri
Comentarii
  • DOAMNE FEREȘTE! … NU MAI PUBLICAȚI ASEMENEA IDIOȚENII – NU AJUTĂ PE NIMENI ASEMENEA INFORMAȚII.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`