Prima pagină » Actualitate » O femeie de 22 ani se află în stare foarte gravă la spitalul din Miercurea-Ciuc după ce a fost înjunghiată în plină stradă

O femeie de 22 ani se află în stare foarte gravă la spitalul din Miercurea-Ciuc după ce a fost înjunghiată în plină stradă

04 nov. 2022, 13:00,
în Actualitate

O femeie de 22 ani a fost înjunghiată, vineri, 4 noiembrie, în centrul municipiului Miercurea-Ciuc, în faţa Palatului Administrativ, aceasta ajungând la spital în stare critică.

Şeful Serviciului de Ambulanţă Harghita, dr. Peter Szilard, a declarat că tânăra a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, având patru plăgi penetrante în hemitoracele stâng.

O femeie a fost înjunghiată la Miercurea-Ciuc

Femeia ce a fost înjunghiată vineri, 4 noiembrie, a fost transportată în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc, iar medicul de chirurgie toracică a intervenit deja pentru salvarea vieţii acesteia.

„O femeie de 22 ani a fost atacată cu un cuţit şi a fost înjunghiată, are patru plăgi înjunghiate penetrate în hemitoracele stâng. Starea femeii este gravă. Prima oară când a venit solicitarea, numai o ambulanţă cu asistent am putut să trimitem la faţa locului, pentru că ambulanţele cu medici erau la alte solicitări, dar după ce s-a eliberat prima ambulanţă cu medic şi medicul s-a grăbit la faţa locului. Au găsit o femeie de 22 ani în stare critică, a fost transportată de urgenţă, în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe starea ei s-a agravat, dar a fost predată în viaţă. (…) Deja medicul chirurg toracic a şi intervenit pentru că viaţa pacientei era aşa de critică încât în câteva minute putea muri, pentru că hemitoracele stâng era plin cu sânge. Acum este la spital pentru investigaţii şi tratamente de specialitate şi intervenţii chirugicale”, a declarat dr. Peter Szilard.

În acest context, purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Maria Plumbu, a confirmat că o femeie a fost înjunghiată şi a precizat că acest caz a fost preluat de prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita, care va oferi detalii.

De altfel, reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Harghita au menţionat că, deocamdată, au loc audieri în acest caz şi încă nu pot fi oferite mai multe detalii.

Tânără înjunghiată în faţa blocului unde locuia

Într-un context asemănător, amintim că o tânără de 26 de ani din Drobeta Turnu Severin şi-a pierdut viaţa, după ce a fost înjunghiată de mai multe ori de către concubinul său, care venise băut de la un bar. Găsind-o în faţa blocului, bărbatul a încercat să o sărute, dar, fiind refuzat, s-a enervat şi a înjunghiat-o, iar când femeia a fugit în scara blocului, bărbatul a urmat-o şi a atacat-o din nou.

Echipajele de salvare, anunțate de vecini prin numărul unic de urgenţă 112, nu au putut decât să constate decesul femeii.

Surse ale anchetei au declarat că bărbatul, în vârstă de 53 de ani nu se află la prima faptă de acest gen. El a fost eliberat, în vara acestui an, din închisoare, unde a stat 20 de ani, după ce a ucis-o şi pe fosta concubină. Recidivistul a fost prins, aflându-se acum în custodia poliţiştilor din Drobeta Turnu-Severin.

De altfel, un caz asemănător a avut loc și în Pantelimon, unde o femeie a fost înjunghiată de soțul său chiar sub ochii minorului. Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, 15 octombrie.

De data aceasta, o femeie de 22 ani a fost înjunghiată  în centrul municipiului Miercurea-Ciuc, în faţa Palatului Administrativ și se află în stare critică la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`