Prima pagină » International » O femeie a primit răspuns la cererea pentru jobul ei de vis după 48 de ani din momentul în care a aplicat. Cum s-a putut ajunge în această situație
O femeie a primit răspuns la cererea pentru jobul ei de vis după 48 de ani din momentul în care a aplicat. Cum s-a putut ajunge în această situație

O femeie a primit răspuns la cererea pentru jobul ei de vis după 48 de ani din momentul în care a aplicat. Cum s-a putut ajunge în această situație

08 oct. 2024, 12:13,
Cătălina IURAȘCU în International

O femeie a primit înapoi cererea pentru jobul ei de vis, la 48 de ani după ce a aplicat Motivul pentru care a întârziat atâta timp aceasta este uimitor: se pierduse în spatele unui sertar.

O femeie din Lincolnshire a primit înapoi cererea pentru jobul ei de vis ca cascador de motocicletă, la 48 de ani după ce a aplicat. Cererea a fost returnată cu o notă scrisă de mână, spunând că a fost găsită în spatele unui sertar de la oficiul poștal.

O femeie a primit înapoi cererea pentru jobul ei de vis, la 48 de ani după ce a aplicat

Tizi Hodson, în vârstă de 70 de ani, din Gedney Hill, a deschis plicul pentru a găsi o scrisoare pe care o trimisese pentru a deveni cascador pe motocicletă în ianuarie 1976, însoțită de o notă care explica că a fost prinsă în spatele unui sertar de la oficiul poștal de atunci.

„M-am întrebat mereu de ce nu am primit niciun răspuns. Acum știu de ce. Cum au reușit să mă găsească, având în vedere că m-am mutat de peste 50 de ori și chiar am schimbat țările de patru sau cinci ori, rămâne un mister”, a povestit femeia.

În ciuda faptului că nu a primit un răspuns la cererea pentru jobul ei de vis, Tizi a avut o carieră de success. S-a mutat în Africa, unde a lucrat ca îmblânzitoare de șerpi și dresor de cai. Tot acolo a învățat să piloteze un avion, unde a devenit pilot de acrobații și instructor.

Intârzierea i-a costat îndeplinirea visului său

Nu știa cine a returnat scrisoarea. Aceasta a fost trimisă cu o notă anonimă scrisă de mână care spunea: „Livrare întârziată de la Oficiul Poștal Staines. Găsită în spatele unui sertar. Doar cu aproximativ 50 de ani întârziere.”

„Înseamnă atât de mult pentru mine să o primesc înapoi după atâta timp. Îmi amintesc foarte bine cum stăteam în apartamentul meu din Londra și scriam scrisoarea. În fiecare zi așteptam să vină posta, dar nu era nimic și eram atât de dezamăgită pentru că îmi doream cu adevărat să fiu cascador pe motocicletă”, a spus ea.

Hodson a menționat că s-a abținut cu grijă să nu menționeze genul său în cerere, crezând că nu va obține un interviu dacă ar ști că este femeie.

„Chiar le-am spus naiv că nu mă deranjează câte oase aș putea să-mi rup, deoarece eram obișnuită cu asta. Dacă aș putea vorbi cu mine mai tânără, i-aș spune să facă tot ce am făcut eu. Am avut o viață minunată, chiar dacă mi-am rupt câteva oase”, a declarant femeia.

Deși femeia a primit înapoi cererea pentru jobul ei de vis, la 48 de ani după ce a aplicat, Tizi a declarat că nu regretă că nu a primit postul, deoarece viața ei a fost plină de aventuri, chiar dacă a suferit câteva fracturi de-a lungul anilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`