Prima pagină » Local » O femeie a găsit cea mai bună modalitate de a parca: A intrat cu mașina într-o primărie din Iași! EXCLUSIV
O femeie a găsit cea mai bună modalitate de a parca: A intrat cu mașina într-o primărie din Iași! EXCLUSIV

O femeie a găsit cea mai bună modalitate de a parca: A intrat cu mașina într-o primărie din Iași! EXCLUSIV

27 dec. 2020, 12:08,
George Cristian în Local

Accident rutier tragic-comic în localitatea Scheia din Iași. Nu se cunosc cu exactitate cauzele producerii accidentului, mai ales ca şoferul nu consumase băuturi alcoolice. Acesta a intrat cu maşina în primăria comunei Scheia.

O femeie în vârstă de 53 de ani care conducea un autoturism marca Audi a intrat pur şi simplu în primăria Scheia. Accidentul a avut loc în cursul nopţii de 26 spre 27 decembrie, la ora 2.00. Poliţiştii rutieri prezenţi la faţa locului l-au testat cu aparatul alcooltest pe şofer şi s-a constatat că acest nu consumase băuturi alcoolice.

Pagubele sunt destul de mari. Pe lângă mașina care, cel mai probabil, a suferit o daună totală, femeia ghinionistă ar trebui să suporte reparaţia întregului perete al primăriei.

Femeia nu a fost rănită, dar a fost sancționată de oamenii legii

Conform comunicatului emis de autorități, femeia a pierdut controlul volanului şi a intrat într-o clădire din localitatea Șcheia. Din fericire pentru ea, aceasta nu a fost rănită. Totuşi, oamenii legii au amendat-o pe femeie:

Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că o femeie de 53 de ani, în timp ce ar fi condus un autoturism pe raza comunei Șcheia, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu o clădire. În urma impactului nicio persoană nu a fost rănită. Femeia a fost sancționată contravențional, conform OUG 195/2002. se arată în comunicat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *