Prima pagină » International » O femeie a fost omorâtă de vaci! Femeia a avut parte de un sfârșit tragic chiar de ziua ei
O femeie a fost omorâtă de vaci! Femeia a avut parte de un sfârșit tragic chiar de ziua ei

O femeie a fost omorâtă de vaci! Femeia a avut parte de un sfârșit tragic chiar de ziua ei

29 iun. 2024, 10:00,
BZI.ro, în International

Într-o zi care trebuia să fie de sărbătoare, o excursie în Alpii Austrieci a luat o întorsătură fatală pentru o turistă în vârstă de 40 de ani. În timp ce sărbătorea ziua ei de naștere alături de fiicele sale, femeia a fost atacată mortal de o turmă de vaci în Valea Gastein, lângă Salzburg.

O excursionistă de 40 de ani și-a găsit sfârșitul tragic după ce a fost atacată de o turmă de vaci în Valea Gastein, lângă Salzburg, în timp ce sărbătorea ziua ei de naștere alături de fiicele sale.

O femeie a fost ucisă de vaci

Incidentul a avut loc miercuri, când femeia, însoțită de doi câini mici, a fost surprinsă de animalele care au considerat că sunt amenințate de prezența lor.

Salvatorii au intervenit rapid, dar femeia a murit pe loc, în timp ce fiicele ei în vârstă de 20 și 23 de ani au reușit să cheme ajutoare și au fost transportate la spital cu elicopterul pentru îngrijiri medicale urgente.

Incidentul tragic este unul dintr-o serie mai lungă de atacuri similare în regiunea Alpilor Austrieci. În 2017, o altă femeie a murit în Tirol în condiții asemănătoare, iar într-un caz din 2020, o turistă germană a suferit aceeași soartă în apropiere.

În contextul acestor evenimente, autoritățile austriece au emis un ghid de conduită pentru turiști, recomandând păstrarea unei distanțe sigure față de turmele de animale și ținerea câinilor în lesă pentru a evita incidentele tragice.

Un bebeluș a murit, după ce a fost uitat în mașină

Un incident tragic s-a petrecut în Santee, San Diego, California, unde o fetiță a murit după ce a fost uitată în mașină. Diana Sofia De Los Santos, adoptată cu doar două luni în urmă, a fost descoperită fără cunoștință pe bancheta din spate a SUV-ului familiei în jurul orei 12:20, pe 13 iunie. Temperaturile exterioare în acea zi erau de aproximativ 18 grade Celsius (63°F). Un membru al familiei a găsit-o și a sunat imediat la 911.

Deși a fost transportată de urgență la spital, Diana nu a putut fi salvată. Autoritățile din Biroul șerifului comitatului San Diego investighează circumstanțele în care fetița a fost lăsată în mașină și cine ar putea fi responsabil pentru acest tragic incident. Până în prezent, nu au fost aduse acuzații.

Cercetările arată că temperatura dintr-o mașină poate crește rapid. Chiar și într-o zi cu 21 de grade Celsius (70°F), interiorul mașinii poate atinge 40 de grade Celsius în doar 30 de minute și 46 de grade într-o oră, condiții care pot deveni fatale pentru un copil mic, deoarece corpul începe să cedeze la temperaturi de peste 42 de grade Celsius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *