Prima pagină » National » O femeie a fost găsită moartă în propria casă! Suspecții au fost depistați în mai puțin de două ore
O femeie a fost găsită moartă în propria casă! Suspecții au fost depistați în mai puțin de două ore

O femeie a fost găsită moartă în propria casă! Suspecții au fost depistați în mai puțin de două ore

13 sept. 2024, 15:20,
în National

Un incident tragic a avut loc vineri dimineață, 13 septembrie, într-o localitate din județul Sibiu, unde o femeie și-a pierdut viața în propria locuință. Poliția a fost alertată și, în mai puțin de două ore, autorii crimei au fost identificați.

În data de 13 septembrie 2024, în jurul orei 07:50, un apel la 112 a informat Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu despre decesul unei femei de 69 de ani, din Racovița.

Apelul a fost făcut de o verișoară a victimei, care a găsit-o decedată într-o anexă a casei sale.

O femeie a fost găsită moartă în propria casă

La fața locului s-au deplasat echipe de investigații criminale și criminaliști, împreună cu un medic legist de la Serviciul de Medicină Legală Sibiu. După o primă examinare a cadavrului, polițiștii au suspectat că decesul ar fi avut loc cu o zi înainte, în urma unui act de violență. În consecință, autoritățile au demarat de urgență o serie de investigații pentru a stabili faptele și a identifica suspecții.

În urma acestor investigații, în jurul orei 09:00, polițiștii au reușit să depisteze doi tineri într-o locuință din municipiul Sibiu. Aceștia, unul din Avrig și celălalt din Porumbacu de Jos, sunt suspectați că ar fi implicați în actul de violență care a dus la moartea femeii.

În prezent, cei doi se află în custodia poliției și sunt audiați pentru a se stabili circumstanțele exacte ale faptei.

Trupul victimei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru autopsie, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, urmând să se stabilească încadrarea juridică a faptelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală - pdf
13 septembrie 2024
13 septembrie 2024