Prima pagină » National » O femeie a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Piteşti. Pompierii au pătruns în locuința acesteia pe fereastră
O femeie a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Piteşti. Pompierii au pătruns în locuința acesteia pe fereastră

O femeie a fost găsită fără suflare în apartamentul său din Piteşti. Pompierii au pătruns în locuința acesteia pe fereastră

04 iul. 2021, 19:30,
în National

O femeie de 50 de ani a fost găsită fără viață în apartamentul ei din Pitești. Pompierii au fost nevoiţi să intre pe geam. Alarma a fost dată de vecinii care s-au panicat atunci când au simțit un miros puternic venind dinspre apartamentul femeii.

Pompierii ajunși la faţa locului au fost nevoiți să intre pe geam uşa fiind încuiată. Ei au găsit-o pe femeia în vârstă de 50 de ani fără suflare în apartament. Potrivit cunoștințelor, femeia suferea de mai multe afecțiuni. Ultimă oară au vorbit cu ea vineri şi se bănuiește că aceasta ar fi murit sâmbătă sau chiar azi dimineață.

O femeie din Buzău a fost găsită moartă. Poliţiștii au deschis o anchetă

„La data de 20 mai 2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul său cu autoturismul acestora şi nu a mai revenit până în prezent.

Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar şi telefonul său mobil, care este închis”, a fost precizat pe site-ul Poliţiei Române. În data de 23 mai, o persoană a anunțat poliția din Buzău că pe o stradă din zona industrială a municipiului Buzău se afla o maşină cu o femeie decedată înăuntru.

După ce au ajuns la fața locului, poliţiştii au reușit să identifice autoturismul cu care femeia dispăruse de acasă, iar înăuntru se afla infirmiera de la SJU Buzău, decedată. Potrivit primelor informații, oamenii legii au stabilit faptul că decesul s-ar fi produs cu mai mult de 24 de ore în urmă.

Anchetatorii cred însă că femeia s-ar fi sinucis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *