Prima pagină » Local » O femeie a fost accidentată într-un un autobuz CTP în stația de la Gară! „Când am vrut să urc, a închis ușa și mi-a prins piciorul”

O femeie a fost accidentată într-un un autobuz CTP în stația de la Gară! „Când am vrut să urc, a închis ușa și mi-a prins piciorul”

27 aug. 2022, 02:00, 8 ,
Andreea Andrei, în Local

O femeie a fost accidentată într-un autobuz CTP în stația de la Gară. Aceasta a alergat după autobuz, șoferul părea că o așteaptă, dar când să urce în vehicul a închis ușile, prinzându-i piciorul. Aceasta a căzut și s-a rănit

Compania de Transport Public Iași (CTP) transmite că se vor face verificări în cazul incidentului de miercuri seara, 24 august 2022. O femeie a fost accidentată într-un autobuz CTP care circula pe traseul 36, Dacia – Gara, Copou – Breazu, când șoferul a închis ușile vehiculului mult prea devreme.

O femeie a fost accidentată de un autobuz CTP

În cursul serii de miercuri, 24 august 2022, o femeie ar fi dorit să meargă spre casă cu autobuzul de pe traseul 36, iar șoferul autovehiculului ar fi închis prea devreme ușile și i-ar fi prins piciorul.

„Mergeam spre casă și am văzut autobuzul în stație, părea că ar pleca, moment în care am alergat puțin. Șoferul m-a văzut, a staționat și când să urc a închis ușa. Mi-a prins piciorul între uși, am picat și m-am lovit destul de tare, mi-au sărit ochelarii, geanta, tot. Nu am putut reține detalii, pentru că m-am speriat foarte tare. Dar știu că circula pe traseul  36 și am «urcat» în jur de 22:10-22:15. Voi depune o sesizare și la CTP. Așa fac mereu, își bat joc de oameni”, a declarat Maria Băluță, victimă.

Femeia nu a fost rănită grav, dar a rămas cu vânătăi și o sperietură serioasă. Totodată, aceasta susține că astfel ar acționa unii șoferi de la CTP la cursele de seară, când s-ar grăbi spre depou.

Compania de Transport Public Iași caută soluții

Compania de Transport Public Iași consideră că aceste cazuri sunt izolate și îndeamnă călătorii să depună sesizare de fiecare dată când întâmpină situații neplăcute.

„O rugăm pe călătoare să ne transmită, prin e-mail sau prin mesaj privat pe Facebook, o reclamație și toate datele necesare analizării situației expuse. Avem nevoie de dată, oră, stație, sens de mers, numărul traseului/mijlocului de transport, descrierea situației și numele petentei. Vom demara o anchetă internă și vom lua măsurile necesare. Îi prezentăm scuze și o asigurăm că ai noștri șoferi sunt instruiți să aștepte îmbarcarea tuturor călătorilor aflați în stație”, a declarat Andreea Luca, purtător de cuvânt al Companiei de Transport Public Iași.

Unul dintre cele mai grave cazuri în care un șofer al CTP a acționat contrar regulamentului companiei este acela în care Bogdan Mirel Coșan a ucis o minoră pe trecerea de pietoni, din pricina consumului de alcool în timpul programului de lucru.

Șoferul fusese surprins pe camerele de luat vederi cu o sticlă de bere în mână. Acesta fost pedepsit de judecători după ce a dat cu autobuzul peste o minoră. Astfel, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Bogdan Mirel Coșan la 2 ani de închisoare, cu suspendare, pentru vătămare corporală din culpă.

Se vor face verificări în cadrul CTP în cazul de miercuri seara, 24 august 2022, când o femeie a fost accidentată de autobuzul care circula pe traseul 36, în momentul în care șoferul a închis ușile vehiculului mult prea devreme.

Comentarii
  • ctp iasi o adunatura de dobitoci oligofreni in frunte cu hermafrodita de madam haurica escroaca cu diploma

  • Luca? Purtatoarea de „cuvant”…? Buna gluma…

  • Ca sofer de categoria D ( autobuz ) te asiguri intai in oglinzi inainte sa inchizi usile. Intai te asiguri daca pasagerii au urcat sau coborat. Soferul este responsabil.

  • Daca vezi că se anchid ușile de ce bagi piciorul antre uși

  • Asa fac ei sa își bata joc de oameni aștepta și când sa urce închid ușile și pleca mi sa i tâmplar și mie de multe ori

  • Asa fac ei sa își bata joc de oameni aștepta și când sa urce închid ușile și pleca mi sa i tâmplar și mie de multe ori
    Ei se distrează cu asta

  • Anonim în primul rand învață să scrii se scrie închis ușile nu *anchid ușile *-cum ai scris tu.
    Ușile sunt deschise când șoferul apasă pe buton se închid 1 secunda.
    Tu nu intri în autobuz punând piciorul sau ți pui mana ca ești maimuță mergi în 4 labe

  • Când auzi semnalul sonor de închidere a ușilor,nu mai bagi capul sau piciorul oaie care ești,pt unii mai învățați să folosiți niște mijloace de transport în comun că la aruncat cu noroi tare buni mai sunteți…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *