Prima pagină » International » O femeie a dezvăluit că soțul ei este confundat cu fiul ei! „Zici că este extraterestru!”

O femeie a dezvăluit că soțul ei este confundat cu fiul ei! „Zici că este extraterestru!”

14 oct. 2024, 11:56,
Cătălina IURAȘCU în International

O femeie a dezvăluit că soțul ei este confundat cu fiul ei, din cauza înălțimii! Cârcotașii spun că acesta nu ar putea fi capabil să o protejeze.  

Cassandra are 1,78 metri, mult peste înălțimea medie pentru femei din Marea Britanie, care este de 1,63 metri. Femeia a dezvăluit că soțul ei este confundat cu fiul ei din cauza înălțimii.  

O femeie a dezvăluit că soțul ei este confundat cu fiul ei

Cuplul, din New York, s-a întâlnit pe un site de întâlniri în 2017 și s-au conectat instantaneu datorită dragostei lor comune pentru modă. Soțul ei, Wes, are 1,65 metri, ceea ce înseamnă că Cassandra îl depășește, mai ales atunci când poartă tocuri, care o fac cu 20 de centimetri mai înaltă decât el. 

„Nu am avut neapărat o problemă cu ideea de a ieși cu cineva mai înalt decât mine. Știam că, atâta timp cât sunt atras de persoană, asta contează cu adevărat”, a spus Wes.  

Cu toate acestea, Cassandra a spus că la început nu era foarte încântată de ideea de a ieși cu cineva mai scund decât ea, deoarece era îngrijorată de stigma asociată cu acest lucru. Dar pe măsură ce relația lor a evoluat, Cassandra a realizat că înălțimea nu era importantă, deoarece simțea o conexiune profundă cu Wes. 

Wes a spus că cârcotașii de pe internet au susținut că el nu este capabil să-și „protejeze” soția și că spun că Cassandra „nu este feminină” din cauza înălțimii ei. 

El a adăugat că mulți oameni cred că trebuie să aibă Sindromul bărbatului mic, care se referă la un bărbat care se simte insuficient din cauza înălțimii sale și devine, astfel, furios și agresiv. 

Cuplul a început să posteze conținut de modă împreună pe rețelele sociale, dar au ajuns să devină virali din cauza diferenței de înălțime. 

Cei doi încearcă să ignore comentariile răutăcioase 

Împărtășind câteva dintre comentariile pe care le-au primit de la cârcotașii online, cuplul a spus că lui Wes i s-a făcut comparație cu un extraterestru și că oamenii au glumit spunând că se află într-o relație la distanță din cauza diferenței de înălțime. 

„Mi se pare ciudat că oamenii spun asta”, a spus Wes. 

Cel mai rău comentariu pe care l-au primit vreodată a fost când cineva a spus că Cassandra era mama lui Wes. Wes a spus că a găsit acest lucru deosebit de dezgustător, însă Cassandra a menționat că nu îi pasă de comentariile negative. 

„Sunt o persoană încrezătoare și știu cine sunt”, a spus ea. 

Cassandra a menționat că prietenii și familia lor, la început, au făcut glume despre relația lor, dar între timp au devenit foarte susținători. 

„Înțeleg că suntem într-o relație cu o diferență de înălțime și că nu este ceva ce vezi în fiecare zi, dar păstrați-vă judecățile pentru voi”, a spus Wes.  

„Opriți-vă din a crede în ceea ce societatea a stabilit pentru noi și în ceea ce este considerat normal”, a adăugat Cassandra.  

Femeia a dezvăluit că, adesea, soțul este confundat cu fiul ei din cauza înălțimii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`