Prima pagină » International » O femeie a avut parte de o surpriză uriașă după ce a plătit 36 de lei pentru mâncarea cuiva la magazin. Ce gest a făcut bărbatul care își uitase portofelul acasă

O femeie a avut parte de o surpriză uriașă după ce a plătit 36 de lei pentru mâncarea cuiva la magazin. Ce gest a făcut bărbatul care își uitase portofelul acasă

28 iun. 2024, 11:08,
în International

O femeie a avut parte de o surpriză uriașă după ce a plătit 36 de lei pentru mâncarea cuiva la magazin, care își uitase portofelul acasă. Pentru că suma era mică, Tracy nici nu i-a dat datele bărbatului, care voia să-i returneze banii. Cu toate aceste, la câteva zile, fundația la care lucra femeia a primit o donație impresionantă din partea celui care a ajutat-o.

Acțiunile mici, neînsemnate și dezinteresate, pot da naștere unui uriaș lanț de evenimente. Astfel, un gest mic poate cauza o avalanșă de factori care ne dovedesc că încă mai există umanitate în noi. Așa s-a petrecut și în cazul poveștii de față.

O femeie a avut parte de o surpriză uriașă după ce a plătit 36 de lei pentru mâncarea cuiva

Tracy Warshal este o femeie al cărei suflet bun a dat naștere unei reacții minunate. Totul a început în urmă cu câteva zile, când Tracy stătea la coadă la supermarketul local, din Smyrna, statul Georgia, iar clientul din fața ei și-a dat brusc seama că și-a uitat portofelul acasă.

Confruntată cu situația aceasta, Tracy s-a oferit să-i plătească bărbatului, pe care îl vedea pentru prima dată în viață, cumpărăturile făcute. Deși acesta a insistat să-i ceară datele personale pentru a-i returna suma plătită, 8 dolari, la supermarketul Aldi, Tracy nu a fost de acord. Mai apoi, străinul i-a urat o zi frumoasă și fiecare a plecat în treaba lui.

Tracy s-a întors la serviciu în acea după-amiază, a scris o postare pe Facebook despre asta, apoi și-a continuat ziua așa cum și-ar fi continuat-o în mod normal. Dar femeia nu se aștepta în niciun caz ca generozitatea ei să nu fie uitată de către respectivul bărbat, care nu a fost doar capabil să o găsească pe Facebook, dar a mai și găsit institutul la care lucrează Tracy (o fundație împotriva cancerului). Astfel, el a decis să doneze nici mai mult nici mai puțin de 10.000 de dolari fundației, în numele ei!

Cu ce răsplată s-a ales Tracy

Când Tracy a aflat că cineva a donat o sumă atât de mare de bani în numele său, a ajuns la concluzia că cei 8 dolari, echivalentul a 36 de lei, pe care i-a plătit pentru cele cumpărate de străin, s-au multiplicat de mai bine de 1.000 de ori. Iar gestul mic și dezinteresat făcut de ea a putut să-i ajute pe bolnavii de cancer care depind de institutul unde lucrează ea.

Însă, pe lângă donația făcută în numele ei, Tracy s-a ales și cu unele beneficii materiale. Astfel, patronii lanțului de magazine i-au oferit femeii un premiu surprinzător, și anume cumpărături gratuite timp de un an în rețeaua Aldi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *