Prima pagină » Actualitate » O fată de 13 ani a dispărut în zona mânăstirii Brătienilor, din judeţul Argeș. Sunaţi la 112 dacă o vedeţi! – UPDATE: Fata a fost găsită
O fată de 13 ani a dispărut în zona mânăstirii Brătienilor, din judeţul Argeș. Sunaţi la 112 dacă o vedeţi! - UPDATE: Fata a fost găsită

O fată de 13 ani a dispărut în zona mânăstirii Brătienilor, din judeţul Argeș. Sunaţi la 112 dacă o vedeţi! – UPDATE: Fata a fost găsită

12 mai 2023, 22:21, 2 ,
în Actualitate

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Ștefănești fac cercetări după ce a fost sesizată dispariția unei fete de 13 ani, Maria Iulia Vlădulescu. Primele date arată că fata a plecat să se plimbe prin pădurea din zona mânăstirii Brătienilor, din Ștefănești, în jurul orei 19:00 și nu s-a mai întors.

UPDATE: Pentru căutarea fetei au fost mobilizate peste 70 de persoane. Polițiști, jandarmi, pompieri, pădurari, voluntari și reprezentanți ai unui club off-road au desfășurat activități de căutare.

A fost folosit chiar şi un câine de urmă și camera cu termoviziune.

„După mai bine de două ore de căutări, fata a fost găsită de un polițist la aproximativ 5 km de locul de unde plecase. Aceasta se rătăcise și nu avea asupra sa telefonul mobil. După parcurgerea procedurii legale, fata a fost predată aparținătorilor”, a transmis Poliția Argeș.

Copila are 1,67 metri înălțime, 47 de kilograme, ochi căprui, păr șaten și poartă ochelari. În momentul plecării purta hanorac gri, cu inscripția Harvard, blugi negri și teniși negri.

Oricine poate oferi informații despre copila dispărută trebuie să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112.

Comentarii
  • Nui vina sarmanei ..La ce fata are sigur e cu probleme psihice.Hmm..Hm..La ce ranjet are aduce cu Ciuca cand a aflat ca nu mai este cercetat in dosarul plagiatului.

  • Ștefănești :))
    chestia asta este considerata oras? din ce punct de vedere? ar nr bugetarilor functionari in primarie?
    dar ok, e de inteles gestul. si eu daca traiam intr-un asemenea shithole de „oras” faceam la fel

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *