Prima pagină » Actualitate » O fană cânta piesele Irinei Rimes pe o stradă din Chișinău! Cum a putut să reacționeze vedeta – VIDEO

O fană cânta piesele Irinei Rimes pe o stradă din Chișinău! Cum a putut să reacționeze vedeta – VIDEO

13 mart. 2024, 07:55,
în Actualitate

O fană cânta piesele Irinei Rimes pe o stradă din Chișinău, iar vedeta a fost impresionată când a văzut-o pe fată. Irina Rimes s-a apropiat de aceasta și a început să cânte alături de ea într-o piață din Chișinău. Mai mulți oameni s-au strâns imediat și au ascultat câteva piese interpretate live de artistă, acompaniată de tânăra cântăreață.

O fană cânta piesele Irinei Rimes pe o stradă din Chișinău!

Irina Rimes a făcut un gest impresionant pentru o fană care îi cânta piesele pe o stradă din Chișinău. Cântăreața i-a făcut o surpriză de neuitat fetei, dar și zecilor de oameni care s-au adunat în jurul lor.

Vedeta a interpretat alături de tânără piesa „Cosmos”, lansată în urmă cu patru ani. Aceasta este o melodie care, de altfel, a făcut ravagii printre români pentru multă vreme. De asemenea, Irina Rimes a cântat și „Nu știi tu să fii bărbat”, o altă piesă care a încântat inimile românilor.

Revenită acasă, în Republica Moldova, cântăreața era la plimbare prin Chișinău, când a observat-o pe o tânără care cânta una dintre piesele ei la chitară și cu vocea.

Îmbrăcată într-un hanorac, cu gluga trasă pe cap, peste care a avut un palton verde, fără să renunțe la ghiozdanul purtat în spate, solista a făcut senzație cu câteva piese din repertoriul propriu.

Cântăreața a fost acompaniată la chitară de tânăra blondă căreia i-a făcut ziua mai frumoasă.

Comentariile strânse la clipurile devenite virale au fost laudative la adresa vedetei.

„Un gest enorm de frumos. Bravo, Irina Rimes. Succes trupei” / „Ador oamenii care s-au realizat și se întorc printre oameni” / „Bravo, bravo și iar bravo, Irina. Foarte frumos, ne mândrim cu așa oameni talentați, care chiar de sunt vedete nu uită de unde a început totul” / „Bravo și respect, Irina”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor artistei.

Reacția Irinei Rimes, virală pe TikTok

Momentul emoționant pentru tânăra cântăreață amatoare a fost înregistrat, iar filmul a ajuns viral pe TikTok.

Altfel, Irina Rimes are programat, pentru perioada martie – aprilie, un turneu care se va desfășura, începând cu 13 martie, în mai multe orașe ale României.

Concertul intitulat „Sufrageria Irinei”, care va avea loc mai întâi în București, la Sala Palatului, are un concept inedit, fiind gândit de artistă astfel încât întreaga scenă să se transforme într-un spațiu primitor. Alături de cântăreață vor concerta și alte nume cunoscute din România.

Conceptul concertului a fost gândit în urmă cu câțiva ani, când artista își interpreta melodiile departe de marile scene, în confortul propriei locuințe. Irina Rimes își dorește să creeze o atmosfera intimă pentru invitații ei.

Cântăreața va concerta alături de alte nume cunoscute din România, precum Tudor Chriliă, Andra și Mircea Baniciu. Biletele pentru acest eveniment, așteptat de fanii cântăreței, au fost puse deja în vânzare.

„Concertul asta este o istorie. Este o poveste a tot ce am trăit eu până acum și sunt povești în care se poate regăsi oricine, pentru că am iubit cu toții. Aș vrea totuși să se simtă acasă și să plece de aici cu pace în suflet”, a spus Irina Rimes, care a fost încântată de o fană care îi cânta piesele pe o stradă din Chișinău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *