Prima pagină » International » O familie locuiește într-o biserică veche! Cuplul doarme în altar, iar copilul la subsol!

O familie locuiește într-o biserică veche! Cuplul doarme în altar, iar copilul la subsol!

22 oct. 2024, 10:13,
Cătălina IURAȘCU în International

O familie locuiește într-o biserică veche, lângă un cimitir. Dorm în altar, în dezordine, dar consideră că asta face parte din farmecul locului. Piesele de mobilier le iau din containerele de gunoi.

Din fericire, proprietara Priscilla consideră că dezordinea din locuința ei unică este „parte din farmecul său”. Familia locuiește în biserica veche, mare de 10.000 de metri pătrați.

O familie locuiește într-o biserică veche

Soția a împărtășit un tur video al proprietății de 154 de ani pe pagina ei de TikTok, începând cu „studio-ul de cimitir”, unde își creează artele și meșteșugurile.

„Există o stradă care ne desparte de acolo. Nu deținem acel cimitir, nu ne ocupăm de el. Și cred în a arăta totul, cu bune și cu rele, veți vedea și zone dezordonate, dar asta face parte din farmec!”, a povestit femeia.

Apoi, în video, a început să prezinte dormitorul.

„Acesta este dormitorul nostru de la altarul estic. Asta este cuibul nostru unde ar trebui să ne uităm la filme pe acest zid mare”, a spus soțul ei.

Totuși, își petrec cele mai multe seri în altarul vestic, unde au creat un loc drăguț pentru televizor.

„Dormitorul nostru începe tehnic de acolo și se întinde până acolo, dar eu consider că întreaga cameră este dormitorul meu”, a spus ea.

Când vine vorba de decorarea casei, Priscilla este deschisă să obțină obiecte din toate locurile posibile, inclusiv din containerul de gunoi local.

„Aceste scaune le-am salvat din container, trebuie să le tapițez. Sunt scaune cu spătar”, a spus femeia.

De asemenea, au folosit câteva dintre caracteristicile originale ale bisericii, inclusiv orga, care face parte dintr-un bar improvizat. Există și o cameră tiki, precum și o altă orgă pe care a obținut-o gratuit de pe Craigslist, și o zonă dedicată Vrăjitorului din Oz, pentru că „nu există loc ca acasă”.

Priscilla are diferite locuri în biserică de unde poate lucra la pictură, scris și meșteșuguri și chiar face o pădure din copaci de hârtie maché. Există o masă de dining care se întinde și chiar mai multe orgi.

„Nu știu câte avem!” a râs ea.

Clădirea deține camera unice amenjate de cuplu

Bucătăria lor este un „proiect în desfășurare”, în timp ce arăta cum Morton pregătește niște cremă de lămâie, adăugând cu drag: „Fără Morton, nimic din toate acestea nu s-ar întâmpla.

„Aceasta este o vis devenit realitate”, a declarat Priscilla.

Alte camere unice din proprietate includ „camera cu ciocolată caldă” și „biblioteca”, care găzduiește și un pat unde doarme sora ei când vine în vizită.

„Așa cum am spus – cu bune și cu rele! Nu curăț niciodată ceva doar pentru a vă arăta. Veți vedea așa cum trăim noi”, a mai adăugat femeia în video.

Fiul lor locuiește și el cu ei, într-un subsol de 2.400 de metri pătrați din biserică, care are două dormitoare.

Unul dintre cele mai interesante locuri din biserică este turnul cu clopot, din care pot vedea întreaga lor mică localitate din Pennsylvania.

„Avem aproximativ 10.000 de metri pătrați de spațiu de locuit, pe cinci etaje diferite. Așa că avem destul loc. Două subsoluri. Unul grozav în care locuiește fiul nostru. Unul înfricoșător, care sper să devină într-o zi un studio pentru mine. Poate, poate nu. Cine știe?”, a spus Priscilla.

Comentariile nu au întârziat să apară.

„Acest loc este visul meu. Jur că am văzut casa ta în visele mele!”, a comentat o persoană pe video.

„Trebuie să fie minunat noaptea cu toate luminițele tale frumoase!!!”, a exclamat alta.

„Casa este frumoasă, dar curățenia… trebuie să fie un coșmar”, a adăugat o a treia persoană.

„Nu! Avem aspirator robot, așa că nu adunăm prea mult praf. Cu siguranță petrecem mai puțin de 2 ore pe săptămână curățând”, a răspuns Priscilla.

Familia care locuiește în biserica veche este foarte mulțumită de condițiile de trai, pe care le împărtășesc și internauților.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`