Prima pagină » Titlurile zilei » O familie întreagă din comuna Alexandru Ioan Cuza din Iași și-a găsit sfârșitul într-un mod terifiant. Toți au ars în urma unui cu incendiu cumplit care le-a mistuit casa. O bunică, o fiică și o nepoată au murit într-o seară

O familie întreagă din comuna Alexandru Ioan Cuza din Iași și-a găsit sfârșitul într-un mod terifiant. Toți au ars în urma unui cu incendiu cumplit care le-a mistuit casa. O bunică, o fiică și o nepoată au murit într-o seară

18 iun. 2022, 02:00,
Andreea Pădurescu, în Titlurile zilei

Tragedie fără margini în comuna Alexandru Ioan Cuza din Iași, unde o familie întreagă a murit. Într-o singură seară, o bătrână, Elena Zamfir, în vârstă de 84 de ani, fiica acesteia, Florentina Bordeanu, 47 de ani și nepoata, Daria Bordeanu, în vârstă de doar 14 ani au decedat, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, în urma unui incendiu. Vecinii sunt îngroziți de cele întâmplate și se tem că asupra aceste familii s-a abătut un blestem. Aceștia povestesc că familia avea o situație financiară precară și că se afla în atenția asistenței sociale.

„Blestem” asupra familiei moarte în incendiul din comuna Alexandru Ioan Cuza, Iași?

În urmă cu aproximativ 2 ani, soțul Florentinei, adică tatăl Dariei, a murit exact în aceleași condiții tragice. Bărbatul ar fi plecat de lângă familia sa și a murit în urma unui incendiu, iar tragedia s-a repetat în dimineața zilei de 17 iunie 2022.

„Mare tragedie. Nu știu ce e cu  familia asta, parcă sunt blestemați. Au murit toate trei săracele, intoxicate. Ele locuiau împreună acolo, în casa aia mică, și aveau o sobă improvizată – cred că de acolo a pornit tot. Din ce am auzit și eu, au făcut focul acolo în casă, să gătească, și probabil s-au pus la somn și nu s-au mai trezit. S-au intoxicat, casa a luat foc și nu au mai avut nicio șansă. Erau niște femei liniștite, la locul lor, păcat de copilul acela. La fel a pățit și tatăl ei. El a plecat de acasă și, în urmă cu aproape doi ani, a murit și el tot în incendiu. Parcă au fost blestemați, mare tragedie”, a povestit un vecin de-al victimelor.

Incendiul a avut loc în jurul orei 04:00

Amintim că tragicul eveniment a avut loc vineri dimineață, 17 iunie 2022, în jurul orei 04:00. La locul evenimentului s-au deplasat 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă din cadrul Secției de Pompieri Tg. Frumos și un echipaj de prim ajutor calificat. Din păcate, salvatorii ajunși la fața locului au identificat  3 victime, dintre care 2 adulți și 1 copil. Victimele au fost 2 femei de 84 și 47 de ani și o minoră în vârstă de 14 ani, toate fiind intoxicate cu fum. Medicii au găsit victimele în stop cardio-respirator.

„A fost un incendiu de locuință la o casă situată în satul Alexandru Ioan Cuza. S-au înregistrat trei victime decedate, intoxicate cu fum (o familie: bunica, fiica şi nepoata): B. Daria, în vârstă de 14 ani, B. Florentina, 47 ani şi Z. Elena de 84 ani. La caz s-a deplasat un Echipaj de Prim Ajutor de la Tg. Frumos și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean de tip C”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iaşi.

Comentarii
  • Ai supt din pix si ai scris un material.Ca articol nu se poate numi dupa ce ai copiat a doua oara nota politiei. Iei si bani pt asa ceva? Sau doar te folosesti de legitimatie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *