Prima pagină » Local » O familie din Iaşi a mâncat la un restaurant din Satu Mare şi a plecat fără să plătească
O familie din Iaşi a mâncat la un restaurant din Satu Mare şi a plecat fără să plătească

O familie din Iaşi a mâncat la un restaurant din Satu Mare şi a plecat fără să plătească

02 sept. 2022, 09:57,
BZI.ro, în Local

O familie cu trei copii din Iaşi, a mâncat bine la un restaurant din Satu Mare și a plecat fără să plătească. Conducerea restaurantului a publicat imaginile de pe camerele de supraveghere cu speranţa că cineva îi va recunoaşte. Spre surprinderea tuturor, acestea au devenit virale.

În cele din urmă, cuplul a trimis banii restaurantului pentru consumaţie, plus bacşiş.

O familie din Iaşi a devenit virală pe internet după un gest urât

Familia cu cei trei copii din Iaşi au comandat mai multe porții de mâncare, la un restaurant din Satu Mare. După ce au mâncat bine, s-au ridicat de la masă și au plecat, dar fără să plătească ce au consumat. Ba mai mult, înainte de a ieşi din restaurant, au mai luat și două sticle de apă din frigider.

Reprezentanții localului au salvat imaginile cu familia cu cei trei copii din Iaşi de pe camerele de supraveghere și le-au făcut publice pe internet.

„Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească. La ieșire au mai sustras două sticle de apă. Este vorba despre tipul cu tricou alb și doamna în rochie neagră. Cine ne ajută va avea o cină gustoasă din partea restaurantului. Vă mulțumesc”, au scris reprezentanții restaurantului.

După ce imaginile au devenit virale pe internet, presa locală a descoperit că familia este din Iași și se afla în drum spre Occident. Astfel că, înainte de a ajunge la Punctul de Trecere a Frontierei, aceștia s-au asigurat că au mâncat bine înainte. și gratuit, pe deasupra.

Ruşinaţi probabil după ce au văzut că imaginile au fost făcute publice, aceştia s-au gândit să contacteze reprezentanții localului și au trimis banii pentru tot ce au consumat. În plus, pentru problemele provocate, au lăsat și un bacșiș de 20 de lei.

Și la Vaslui se practică astfel de mârșăvii

O întâmplare asemănătoare a avut loc în luna iuunie, la un restaurant din centrul Vasluiului. Localul a avut ghinionul de a servi nişte clienţi ce au mâncat şi au plecat fără să plătească. Reprezentanții restaurantului au dat publicităţii o fotografie cu două dintre cele patru persoane care au comandat mai multe feluri de mâncare, iar când să plătească, au invocat faptul că au uitat PIN-ul cardului. Fără nici o jenă, au plecat pe rând din local fără să se mai uite înapoi.

Cu toate acestea, aceștia au fost filmaţi de camerele de supraveghere pe întreaga perioadă a şederii lor la restaurant, iar imaginile au ajuns pe mâna poliţiştilor, care i-au căutat pentru explicaţii. Sursele bănuiesc că cel mai probabil este vorba despre o familie care munceşte în străinătate.

„Au comandat frigărui, pizza, ceafă, crispy, bere limonadă, consumaţia ridicându-se la 184 de lei. Au vrut prima dată să plătească cu cardul, dar au spus că nu mai ştiu PIN-ul. Doamna a plecat, iar noi am crezut că s-a dus să schimbe bani, pentru că domnul care o însoţea avea euro. După ce a plecat femeia, s-au ridicat şi ceilalţi trei de la masă şi s-au făcut nevăzuţi. Cel mai probabil e vorba despre o familie care munceşte în străinătate, cel mai sigur din mediul rural, pe care nu am mai văzut-o în restaurantul nostru. Am anunţat şi poliţia, pentru că nu e vorba atât de pagubă, cât de gestul făcut. Oamenii aceştia trebuie să înţeleagă că până să ajungă mâncarea în faţa lor, o întreagă echipă a lucrat pentru ei”, a declarat reprezentantul restaurantului.

De altfel, un ieșean s-a ales cu dosar penal dupa ce și-a alimentat autoturismul cu combustibil, plecând fără să plătească.

De data aceasta însă, acțiunea are loc la un restaurant din Satu Mare, cu o familie din Iași ce a mâncat și a plecat fără să plătească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *