Prima pagină » Titlurile zilei » O familie bună din Târgu Frumos, nenorocită într-o clipă de neatenție în accidentul din Războieni! Gheorghe Anton va fi condus pe ultimul drum, în timp ce soția sa este în stare gravă la spital: „Nu știm cine o să aibă grijă de băiatul lor” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

O familie bună din Târgu Frumos, nenorocită într-o clipă de neatenție în accidentul din Războieni! Gheorghe Anton va fi condus pe ultimul drum, în timp ce soția sa este în stare gravă la spital: „Nu știm cine o să aibă grijă de băiatul lor” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

14 dec. 2023, 02:00,
Codruța ȘOROAGĂ, în Titlurile zilei

În urma accidentului din Războieni a rămas o familie nenorocită. Gheorghe Anton și-a pierdut viața în incidentul rutier din dimineața de 11 decembrie 2023. Soția sa, Maria Anton, este în stare gravă la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași, iar apropiații celor doi se întreabă acum cine va avea grijă de băiatul cuplului, care are probleme psihice

O clipă de neatenție l-a costat viața pe Gheorghe Anton. În momentul impactului, bărbatul a fost proiectat prin parbriz, leziunile suferite fiind incompatibile cu viața. Acesta se afla la volanul unei dube când a ieșit de pe o stradă secundară și a dorit să facă stânga pe drumul european, dar nu s-a asigurat corespunzător și a fost izbit în plin de un autoturism care circula pe direcția înainte.

Accidentul din Războieni a nenorocit o familie din Târgu Frumos

Gheorghe Anton avea 64 de ani, era inginer agronom și mai avea un an până la pensionare. Din spusele apropiaților, era un om bun și liniștit. Acesta o să fie înmormântat în localitatea Prigoreni, comuna Ion Neculce. Din păcate, soția acestuia nu-l va putea conduce pe ultimul drum, deoarece este internată în spital.

„Am lucrat împreună la CAP, am fost colegi. Ei aveau apartament în Târgu Frumos și casă în localitatea Prigoreni, de unde este soția sa. El este inginer agronom, iar după căderea comunismului a lucrat la privat, mai avea un an până la pensie. Și soția lui urmărea să se pensioneze. Au un singur băiat, care are probleme psihice, nu știm cine o să aibă acum grija lui de acum. Ajuta pe toată lumea, nu ne vine să credem că el este în scriu, mort”, a declarat un apropiat al familiei.

Apropiații familiei nu știu unde se îndreptau cei doi soți în ziua în care a avut loc fatidicul accident.

Maria Anton a fost grav rănită, dar a scăpat cu viață: „Este stabilă hemodinamic”

o imagine cu Gheorghe Anton in scriu

Gheorghe Anton o să fie înmormântat în localitatea Prigoreni, comuna Ion Neculce

Soția lui Vasile Anton, Maria Anton, este profesoară de matematică la Liceul Teoretic „Ion Neculce” din Târgu Frumos, iar în prezent este internată în secția de Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Spiridon” Iași.

„Doar dânsul a murit, soția lui este profesoară de matematică la Liceul Teoretic «Ion Neculce» din Târgu Frumos. Au un singur copil, un băiat”, a declarat Ionel Vătămanu, primarul orașului Târgu Frumos.

În accidentul rutier din Războieni, din 11 decembrie 2023, în care și-a pierdut viața Gheorghe Anton, au fost rănite 5 persoane. Maria Anton a ajuns la spital cu politraumatisme, dar starea sa s-a îmbunătățit în ultimele zile.

„Neurologic, pacienta este bine. Este stabilă hemodinamic, fără să mai sângereze. Respirator detubată, dar la limită ca oxigenare cu flux crescut de oxigen (contuzie pulmonară bilaterală)”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, coordonator UPU-SMURD Iași.

Accidentul din Războieni a nenorocit o familie din Târgu Frumos. Acum, trupul neînsuflețit al lui Gheorghe Anton este depus în capela parohiei Prigoreni, soția sa este internată în spital, fiind în stare gravă, iar nimeni nu știe cine se va îngriji de fiul celor doi soți, care nu-și poate purta singur de grijă din cauza problemelor psihice pe care le are.

Comentarii
  • A iesit ghertoiul cu duba fara sa se asigure si booom. Daca mureau si alti oameni nevinovati, hm?

  • Domn injinier o iesit cu tractoru di pi imas cum iese oaia din ocol. Acu domn injinier o ramas cu mielu.

  • Prosti mai sunteți, un om a murit și voi comentați ca oile

  • R E A L I T A T E A

    Și el a ieșit cu duba de pe nimas fără să se asigure poare ca lumea, dar lăsați că și celalalt, venea cu peste suta și ceva la oră de numai numai! Ăsta cu duba chiar dacă s a asigurat, nu avea cum să îl vadă pe ăsta cu Lexus-ul, pe prea cinstitul, la ce viteză avea! Serios vorbind acum. Dar, totul se rezumă la creier!

  • Sa înțeleg ca animalul cu Lexus care gonea ca o racheta este „victima”?

  • Bai fratilor , ce inseamna familie buna ? Eu mi s zidar de o viata si sotia femeie de serviciu de o viata , am 3 copii la locul lor….. ce fel de familie e a mea? Sa inteleg ca cei cu facultate au familie buna si ceilalti au famile rea? ..Explicati-mi si mie ca nu inteleg termenul de ,, familie buna” please?🙏 Care s criteriile de ,, departajare”??🤔

  • Țicnitul acela cu bolidul,este viu?
    Chiar nicio vină nu are?

  • Si idiotul care a intrat in duba e la fel de vinovat! Acolo de abia se iese din localitate si el avea 120 min dupa cum a trecut pe langa cel care filma! Deci ala a circulat ,, racheta” si prin localitate! Ii trebuia un tir acolo in fața si era ok.

  • Daca autoturismul la care filma camera de bord avea 80 kmh calculati viteza celuilalt cu Lexus care a trecut ca o racheta pe linga el

  • Ion Sa Ne Culce

    Cel care filma de pe acostament mergea cu 80 mph. Se vede clar, pentru ca camera de bord e americana. Plus de asta nenea cu Lexusu e filmat cu incetinitorul, politia nici nu a gasit urme de franare pe sosea. Bun. Amu, duba daca semnaliza stanga, il despagubea pe asigurarea RCA. Asa, o stricat parbrizu degeaba.

  • Duba era cu volan pe dreapta și nu putea să îl vadă pe cel cu Lexus, pe scurt, era la un unghi mort. Putea să-l vadă doar pe cel de pe banda a 2 a și a crezut că se poate baga din moment de mergea relativ încet. Dar domnul cu Lexus s-au gândit că ar fi o idee buna sa meargă ca o rachetă când nici nu a ieșit bine din satul Războieni și asa s-au provocat accidentul. Din perspectiva mea, cel cu Lexus este vinovat pentru viteza, nu domnul Gheorghe din moment ce nu putea să îl vadă Lexusul din cauza mașinii de pe banda a doua (nu dau vina pe cel care filma) (sunt un elev al doamnei Anton și cunosc familia și masina și de asta știu că duba era cu volan pe dreapta).

  • Police python 357

    Si uite asa ajungem la problema masinilor cu volan pe dreapta.
    Legislatie idioata. Ca sa aduca astia cazane din Hanglea.
    Dar nea Caisa cica a sarit prin parbriz. Pai usa din dreapta ii era mai la indemana.
    Lectia 1 : te asiguri. Practic mos Gargamel a taiat calea si celui care se retrasese pe acostament. Eh, a gasit ce-a cautat. Ala cu Lexus poa’ sa haleasca o amenda de viteza si atat. Filmarea il scoate din penal

  • Trebuie interzis mersul pe acostament , avea timp sa reacționeze daca depășea regulamentar pe contrasens. De data asta nu au murit nevinovați. Trebuie puse camere de viteza peste tot și amenzi astronomice pentru viteza .

  • Regulii de purtare a centurilor in mașini mai dure când? La noi in țară vestul sălbatic.

  • Din Jungla de trafic

    Șoseaua Iași- Târgu Frumos, este Șoseaua Morții!!! Tot felul de bizoni, de frustrați, de idioți, care mai de care. Fără pic de bun simț în traficul rutier, puși care mai pe care să măgărească, să se bage în față, să depășească pe acostamentul din dreapta pt că ei nu suportă să fie participanți normali în traficul rutier. Apropo, giugiumetele care ai depășit coloana prin dreapta și înjurai astăzi pe la Podu Iloaiei, ăla cu DVR-ul, dăcă aveai și puțin creier, poate nu era și măicuța ta supărată că te-a făcut pe tine, în loc să facă un kk!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
05 iulie 2024
05 iulie 2024