Prima pagină » National » O elevă din Suceava a cerut printr-o scrisoare publică echivalarea mediei din liceu cu Bacalaureatul – VIDEO
O elevă din Suceava a cerut printr-o scrisoare publică echivalarea mediei din liceu cu Bacalaureatul - VIDEO

O elevă din Suceava a cerut printr-o scrisoare publică echivalarea mediei din liceu cu Bacalaureatul – VIDEO

03 mai 2020, 11:00,
BZI.ro, în National

Elevă de clasa a XII-a, care a cerut printr-o scrisoare publică echivalarea mediei din liceu cu Bacalaureatul, spune într-un interviu pentru Monitorul de Suceava că nu a mai ieșit din casă de pe 18 martie de frică să nu ia virusul. Raluca Țonea este elevă în clasa a XII-a la Liceul de Artă „Ciprian Porumbescu” din Suceava și a explicat faptul că a scris o scrisoare deschisă către ministrul Educației după ce instituția „voia să vadă pe internet cine nu are internet. Și se trimiteau chestionare să zică câți din clasă avem internet, câți nu”.

Suceava este în carantină din 30 martie 2020. Ordonanța Militară nr 6 a instituit carantina în orașul Suceava și în zona limitrofă formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moară, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

Județul Suceava are cel mai mare număr de persoane infectate – 2881 și cele mai multe decese – 146, potrivit covid19.geo-spatial.org. La nivelul întregii țări sunt 12.732 de cazuri și 771 de decese la data publicării acestui articol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *