Prima pagină » National » O educatoare din Suceava este acuzată că ar fi violat mai multe fetițe – FOTO

O educatoare din Suceava este acuzată că ar fi violat mai multe fetițe – FOTO

19 ian. 2022, 08:26,
BZI.ro, în National

Fapte greu de imaginat s-au produs în județul Suceava, într-o grădiniță. O educatoare este acuzată că ar fi violat, în repetate rânduri, mai multe fetițe. Femeia, în vârstă de 52 de ani a fost arestată pentru 30 de zile.

Totul a ieșit la suprafață în momentul în care una dintre fetițele abuzate le-a spus părinților că are coșmaruri. Părinții au întrebat-o ce fel de coşmaruri are, iar aceasta le-a zis ce s-a întâmplat.

O educatoare din Suceava a fost arestată pentru că ar fi violat mai multe fetițe

Așadar, cazul este extrem de greu de imaginat mai ales în contextul în care educatoarea ar fi trebuit să aibă grijă de copii. Femeia a fost arestată sub acuzațiile că ar fi violat mai multe fetițe. Întreaga faptă abominabilă a ieşit la iveală după ce una dintre fetițele abuzate sexual le-a spus părinţilor că are coşmaruri.

Părinţii au întrebat-o pe fată ce fel de coşmaruri are, iar micuța le-a explicat faptul că educatoarea de la Grădinița cu Program Normal din Bosanci i-ar fi băgat degetul în vagin. Fapta s-a repetat de mai multe ori în momentul în care fetița mergea la baie.

Și sora fetiței, care se duce la aceeași grădiniță, le-a spus părinților că a pățit același lucru. Anchetatorii au emis efectuarea unui examen medico-legal și s-a constatat faptul că fetițele, de 3 și 7 ani, au fost agresate sexual. După ce informația a fost făcută publică, o a treia fetiță a declarat că a fost abuzată de educatoare.

 

Părinții fetițelor violate nu au sunat la poliție și s-au răzbunat pe educatoare

Șocant este şi faptul că părinţii fetițelor violate de educatoare nu au apelat la ajutorul poliţiei, nu au depus nicio plângere penală. Aceștia s-au răzbunat pe educatoare, incendiind autoturismul femeii. În replică, educatoarea a alertat autoritățile care au descoperit autorii. Prezenți în fața oamenilor legii, părinții au mărturisit faptul că au incendiat autoturismul pentru a se răzbuna pe educatoarea violatoare.

Culmea situației este faptul că educatoarea are susținerea aproape întregii grădinițe din Bosanci. Părinții copiilor s-au strâns în fața unității cu pancarte protestând și spunând că educatoarea este nevinovată și că au doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

 

Ministrul Educației, Sorin Câmpeanu, reacție în cazul educatoarei care a violat două fetițe

Sorin Câmpeanu a avut o primă reacție în acest caz care a oripilat opinia publică. Ministrul Educației a menționat faptul că gestul este unul incalificabil și că, dacă faptele se confirmă, femeia trebuie să răspundă penal dar și să

”Dacă se confirmă aceste lucruri, şi am înţeles că există elemente rezonabile spre confirmare, cu siguranţă trebuie un consult psihiatric, dincolo de aplicarea legii penale. Dacă se confirmă. Până acum am înţeles că sunt suspiciuni rezonabile pe baza cărora a fost arestată preventiv”, a declarat, luni seară, la Digi 24, Sorin Câmpeanu, referindu-se la cazul educatoarei din judeţul Suceava acuzată de agresarea sexuală a trei minore.

Ministrul afirmă că ”este absolut incalificabil, nu numai pentru un cadru didactic, pentru orice adult, cu atât mai mult pentru un cadru didactic”.

În altă ordine de idei, și la Iași au fost mai multe acuzații de viol. Cel mai recent caz este cel în care o studentă care a urcat în mașina unui necunoscut susține că a fost violată. Aceasta a ajuns la un hotel presupusul violator, iar după ce s-a consumat actul sexual, fata a sunat la poliție să reclame violul.

Totuși, poate cel mai mediatizat caz din România, din ultimele luni, este cel al afaceristului din Tg. Jiu care ar fi drogat și violat două minore. În cele din urmă, după ce a stat 30 de zile în arest, judecătorii au decis că nu reprezintă un pericol și l-au pus în libertate.

 

Judecata soților Ceaușescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *