Prima pagină » Titlurile zilei » O educatoare de la o grădiniță privată din Iași, prinsă pe contul de videochat. Părinții ar face orice ca aceste imagini să nu fie văzute vreodată de cei mici. Psiholog: „Este posibil ca acea educatoare să fi fost mai implicată în lucrul cu copiii” – EXCLUSIV/FOTO

O educatoare de la o grădiniță privată din Iași, prinsă pe contul de videochat. Părinții ar face orice ca aceste imagini să nu fie văzute vreodată de cei mici. Psiholog: „Este posibil ca acea educatoare să fi fost mai implicată în lucrul cu copiii” – EXCLUSIV/FOTO

12 sept. 2023, 02:00, 65 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

Cutremur la început de an școlar. O educatoare de la o grădiniță privată din Iași a fost prinsă pe contul de videochat. Părinții sunt de-a dreptul revoltați și ar face orice ca aceste imagini să nu fie văzute vreodată de cei mici

Bomba de la începutul anului școlar! Părinții care își duc copiii la o grădiniță privată din Iași sunt de-a dreptul revoltați, deoarece de curând au aflat că educatoarea este model de videochat în timpul său liber și consideră că este imoral să își continue activitatea. Directorul unității de învățământ susține că a încheiat orice colaborare cu ea.

O educatoare de la o grădiniță privată din Iași, prinsă pe contul de videochat. Părinții ar face orice ca aceste imagini să nu fie văzute vreodată de cei mici

Mădălina Cioclu este o tânără care se află în primii săi ani de carieră și părea că se dedică acestei meserii, fiind foarte îndrăgită de copilașii cu care lucra. Ba mai mult, aceasta a fost surprinsă în mai multe videoclipuri cum făcea diferite activități educative cu cei mici. Dar, de câteva zile, părinții nu mai au liniște din cauza faptului că au văzut-o pe niște site-uri pentru adulți și consideră că nu poate fi un model demn de urmat.

„Am aflat că educatoarea de la această grădiniță privată face videochat. Nu știu cât de moral și normal este acest lucru. Cel puțin, mie mi se pare imoral ca o doamnă ce educă copiii și care are grijă de ei să practice așa ceva, deși o face noaptea, în timpul său liber. Eu nu aș putea să-mi mai duc copilul liniștit la grădiniță în aceste condiții”, mărturisește un părinte a cărui identitate dorim să o protejăm din motive lesne de înțeles.

Reporterii BZI s-au deplasat la unitatea de învățământ la care ea era angajată și directorul ne-a transmis faptul că a aflat de curând ce practica în timpul liber, iar colaborarea cu ea s-a încheiat în acest moment, pentru că nu poate fi compatibilă cu postul de educator.

„Noi nu mai colaborăm cu ea. Recent, am văzut și noi pozele și nu mai colaborăm. E adevărat că face ce vrea în timpul ei liber, dar nu este compatibilă cu activitatea de educator”, zice Alexandra Anghel, directorul unității de învățământ.

Psiholog: „Este posibil ca această educatoare să fi fost mai implicată în lucrul cu copiii”

Mai mulți psihologi și psihoterapeuți din Iași consideră că viața personală o privește doar pe această educatoare, dacă își continuă activitatea așa cum trebuie.

„Sunt anumite prejudecăți care și în ziua de astăzi blamează. Ei iau atitudine acum, pentru că e mai ușor să pui la zid o singură persoană. Dar, când s-au introdus orele de sexologie la vârste foarte fragede, n-au făcut nimic, deși era aceeași nemulțumire, însă este vorba despre stat și te gândești că nu ai cu cine să te lupți. În mod cert, este posibil ca această educatoare să fi fost mai implicată în lucrul cu copiii din dorința sau nevoia de a se proteja de aceste blamări ale societății. Oare este, într-adevăr, o problemă atât de mare, dacă până să afle de activitățile sale din timpul liber erau mulțumiți de ea, ca și educator”, afirmă Angela Roșcanu, psiholog și psihoterapeut în Iași.

Reporterii BZI au luat legătura cu Mădălina Cioclu pentru a obține un punct de vedere, însă aceasta a spus că nu are nimic de declarat cu privire la acest aspect.

„În sensul acesta, eu nu am nimic de declarat. Am un avocat care mă reprezintă și o să fiți contactați de dumnealui. Mai departe o să discutați cu el”, declară pentru reporterii BZI Mădălina Cioclu, educatoarea prinsă pe contul de videochat.

Comentarii
  • Da’ vizitarea site-urilor de video-chat de către „părinții” care „au prins-o”(!), cat de morala este?! Ce exemplu le dau propriilor lor copii? Ce modele pot fi pentru acesti copii si ce educatie… morala le ofera?

  • Ciprian (nume real)

    In viata privata nimeni nu se f*te? Nici preotii? Nici invatatoarele? Nici educatoatele, poate colegele ei fac swing. Nici reporterii nu se f*ut? Sau politistii? Nici politicienii? Poate primarul e sfant? Dar de doctori? sau presedinte? Toti astia ce exemplu moral le dau copiilor daca s-ar afla? Vai nu se afla, dar se stie, poate chiar mai multe. :))))))). Ce ziar de kkt. Iar dobitocii aia de la gradinita o dau afara penru asta. Fata e desteapta cu avocat poate va arde si pe voi. Sigur cineva a vrut asta, sa ii faca rau, poate un cooeg sau o colega sau un iubit sau fost iubit. Niste invidiosi. Mare presa in goana dupa senzational. Cine semneaza acest articol? Ca sa stie fata la cine sa trimita avocatul.

  • Hopa, ati rezolvat problema cea mai mare a comunitatii. :)), Altceva mai interesant nu ati gasit de scris?

  • E buna fata! Bravo ei! La ce saracie e in jur, fata s-a orientat. Faza cu numele ei publicat nu cred ca e ok. Numele gradinitei dece nu l-ati dat? Cine v-a dat “pontul”? Ii stiti numele, aveti pozele, ati fost direct la gradinita. Mare cutremul in invatamant. Mai sunt vreo 400.000 de prestatoare in Romania, asa zicea un fost presedinte de finante. Poate mai gasim pe cineva.

  • Bunicica educatoarea, m-as lasa educat de ea!

  • Până când au aflat că face chat, era educatoare bună. După, nu a mai fost:))
    Dar părintele ăla care e consumator de chat și a dat de ea, el ce model este pentru copii lui? :))
    Mi-e scârbă de ipocriți de genul 😂

  • Va vagaboanta
    De asta merge tara bine ….

  • Este plin Iasiul de videochatiste

  • Saracia face.. meseria! Cum zic astia din ue, Romania se dezvolta multilateral, e campioana !
    A, si avem cele mai multe pacanele din Europa.
    Totusi nu exista un conflict major intre educatie copii mici si videochat; daca is mai mari, da.

  • Cred că era considerată cea mai bună educatoare și după ce a descoperit-o un părinte mai labar ii e ciuda ca nu o poate avea și a zis ia sa o dau la ziar

  • Dați și numele părintelui care a descoperit-o pe videochat. El are voie? Nu este și el un exemplu pentru copiii lui? Sa afle lumea și despre el, poate își da și el demisia.

  • Publicați și numele părintelui care a descoperit-o pe videochat. El ce cauta acolo? Asa exemplu este pentru copii? El are voie? Sa- și dea demisia urgent! Ce profesie are ?

  • Plin de videochatiste

    Asistentele medicale ,studente ,rezidente din Iași f multe la fel …și în învățământ la fel….

  • in viata privata omu face ce vrea. atata timp cat la jobul pe care-l practica ca educatoare e buna in ceea ce face, nu inteleg care e problema? nu fura, nu da in cap, nu cerseste, nu ia ajutoare sociale, nu „rama” prin tomberoanele de dupa blocuri si face mizerie. n-are voie sa aiba omu’ 2 joburi? si videochatul e un job, se platesc taxe si impozite la stat, ANAF-ul ii are in evidenta (peste 400.000 persoane lucreaza in domeniu oficial), nu inteleg care e problema. cum altu in timpul liber mai face o alta meserie, monteaza wc-uri, chiuvete, dulapuri, prize, becuri, s.a. asa si ea, depune o munca.

  • Astea nu-s beșșinoasele alea care de pe la Vaslui, sau Botoșani care umblau cu un tatuat și căutau sa inchirieze un apartament și făceau tot felul de figuri, mai ales de ce nu este net?! Erau două picnitori din astea care spuneau că sunt educatoare la o grădiniță privată, spuneau ca sunt educatoare, umblau cu un giugiumete de pe la țară tatuat tot și căutau să inchirieze un apartament, dar insistau că apartamentul să fie dotat cu net. După cum vorbeau, cum arătau și ce au mai scăpat pe mufă, erau clar videochat-iste, iar giugiumetele era un fel de fish. Multe râsuri și pănărămi de astea au ajuns prin Iași. Penibil.

  • Sunteti niste li bi dinosi, cred ca aveti abonament la only platit de ziar sa cautati si sa va jucati cand nu aveti ce face 🙂

  • Johhnny Be Good

    Cum pana mea a fost descoperită tocmai în prima zi de școală ?

  • Tot viata mea am fost avertizat ca sunt needucat. Am nevoie de ajutor scumpa si frumoasa doamna educatoare. 0751337222.

  • e clar … in general parintii nu practica sexul. femeile nasc in urma polenizarii si tatii mor virgini pentru a fi un exemplu fiilor si ficelor … cata ipocrizie si prostie. ce sanse ar fi ca un copil de 4 – 6 ani sa intre pe un site de videochat? in conditii normale, cu parinti intregi la cap absolut niciuna.

  • Grija altuia

    Ce temere au părinții, ca nu cumva odrasla lor sa nu o vadă pe chat. 😂😂😂Asta i bună rău de tot.

  • Cum naiba sa se teama parintii ca o sa o gaseaca pe internet pe invatatoare niste copii de 4-5 ani pe siteuri de adulti:)) Mai degraba mamicile alea ingrijorate s-ar preocupa mai mult cum de barbatii lor au dat de invatatoare ,sa -si dea interesul mai mult la tavaleala sa nu mai faca sotii lor febra musculara la incheierura!

  • Dar parintii de ce se uita pe site-uri pentru adulti!

  • Natie de ipocriti

    Dar daca ar fi avut un al doilea job ca secretara, de exemplu, iar directorul o punea capra ca sa nu o dea afara, atunci cum era? Mai lasati dracu’ prejudecatile si nu mai etichetati voi lumea, labarilor. Tatal videochatist caruia i se pastreaza anonimatul din motive lesne de inteles, este compatibil cu functia pe care o are? Sa va explic de ce videochatist? Simplu! Din moment ce acceseaza site-uri de genul, indiferent de care parte a ecranului te afli, tot videochat faci. Doar ca un prost plateste iar cel destept incaseaza, aici e diferenta! Mai, mai, ce invidiosi sunt unii….mare pierdere are fata ca ati incetat voi colaborarea cu ea, idioti de manageri de gradinita privata . Din videochat poate sa castige intr-o luna cat nu i-ati putea voi oferi intr-un an, desteptilor! Fetei poate chiar ii placeau copiii, altfel nu se explica de ce dupa o noapte de chat (discutii) ar fi ales sa faca un job atat de solicitant. Iar neprihanitele si sfintii care fac copiii cu duhul sfant, sa nu mai arunce cu pietre. O natie de idioti, suntem si nu ne mai facem bine…….

  • Guzganul Rozaliu

    S-au speriat mămicile că iși scapă bărbații pe la geamurile grădiniței . Ipocriții dracului …

  • Prostitutie mascata in primarie si finante

    Primaria finantele etc oare cite cwrve au???????mucles hacanaua

  • nu inteleg care este problema? parca asta se dorea, educatie sexuala de la varste cat mai mici! afla si ei ce e aia p*** si p**** si cum se introduce o chestie numita dildo in toate orificiile!

  • Natie de ipocriti

    Aaa, inca ceva ce am omis in mesajul anterior: cu ce drept i s-a facut public numele si i s-au publicat poze de genul? Cand se stie ca natia de idioti iti pune imediat eticheta de scursura societatii! Ca asa-s invatate toate mironositele cu spermatozoizi printre dinti, sa o faca pe-a sfintele si sa arunce cu noroi! Mars, zdrentelor! Va roade invidia ca fata face bani din asta si voi nu? Ia incercati macar o saptamana sa faceti videochat, uratele pamantului, sa vedem cine dracu v-ar plati imaginea? Pentru ca, da, imaginea se plateste la videochat! Dar prostii ce sa stie? Iar pentru cei curiosi de numele gradinitei private, la o simpla cautare pe google dupa numele fetei sau al directoarei, facute publice prin binevointa stimabililor jurnalisti de maidan, gasiti. Un no name, din Miroslava…nimic interesant!

  • Da, foarte educativ la adresa copiilor si a viitorului copiilor nostri. Pe mana cui ne ajung copii….

  • Ohoo si cate baganoante angajate la MAI fac videochat… Asta e pistol cu apa!

  • Oricat si oricum am incerca sa argumentam si cat de mult nu ar placea domnisoarelor care practica meseria, faptul ca te dezbraci pe bani si iti introduci diferite chestii in orificii tot pornografie si prostitutie se numesc. Iar prostitutia nu este compatibila cu educatia. Sper ca am mai simplificat dezbaterea.

  • Astea sunt bine si apreciate,de directori ,ISJ,elevi.
    Felicitări !

  • E plin iasul de videochatiste…undele din ele sunt mari femei de afaceri si ele au bagat sute de km de vibrator in ele… ba chiar se intalnesc cu clienții

  • Cine e fara de pacat sa arunce primul cu piatra. Cel mult poate fi o problema de etica profesionala. Domnisoara ar face bine sa faca o alegere, ori domeniul privat ori la stat cu morala publica.

  • Educatori/invatatori/profesori de 2 lei, invatamant asijderea.

  • Parintii aia oare ce cautau pe acele site-uri ?
    Ei sunt morali si aia e imorala ?

  • Dar parintii ce cautau pe site-uri porno? Nevestele tatilor ce parere au ca barbatii lor sunt niste labagii tristi?

  • Daniel Abagiul

    Mă bucur că majoritatea comentariilor iau apărarea fetei. Nu este corect cum s-a procedat. Nu sunt de acord cu prostituția online, dar nici să fi blamat in public în condițiile în care persoana in cauză nu este un pericol pt societate.
    Adică părinții revoltați și conducerea ce a crezut, că o să se apuce educatoarea sa se masturbeze in fața copiilor și a preșcolarilor??? :)))))))))

  • kupidonu_gri

    a gasit cineva linkul ? intreb pt un prieten ofc

  • videochatul e prostitutie. punct!

  • Bravo ei! Frustrati l@b@ri fericiti ca au gasit pe cineva cunoscut in poze. Sictir, oligofreni masturbatori.

  • Am accesat pentru comentarii …

    Nație de ipocriți, lași, golani, alcoolici, jeguri umane, etc. chiar că este greu de găsit mai rea ca a noastră în Europa!

    Chiar și rusnacii sunt mai puțin ipocriți!

  • Ruzganul Gozaliu

    Pare ca si „natie de ipocriti” lucreaza educatoare suplinitoare in sistem, asa educatori asa invatamant

  • 🌈 Nectarie

    De vină sunt o mână de IT-iști onaniști de 45 ani, care încă locuiesc cu părinții si se uită pe pagini web deocheate non -stop, așa au și aflat de această stimată doamnă unde mai lucrează ea la al 2-lea job. Câți medici nu au 4 joburi full time in 24 ore? Sute la nivelul Iașului…

    Când o călugăriță stareță a rămas gravidă nimeni nu comenta, dar acum toată lumea o critică pe această fată nevinovată !

    Această făptură nevinovată are voie sa facă ce vrea cu trupul ei, e proprietatea ei.

  • Foarte probabil cineva din anturajul fetei a „turnat-o”. Vreun fost iubit sau vreo prietenă geloasă.

  • În aceasta logică, ar trebui și acei părinți decăzuți din drepturi. Sunt la fel de vinovați ca și consumatori de porno.

  • Și dacă e educatoare, ce? E grav?
    Cat de grav este sa mergi la un medic care a făcut videochat in timpul facultății? Timpul anulează gravitatea situației?
    Cat de grav este sa te judece un judecător care a făcut videochat in studenție? Ori să te reprezinte un avocat care a făcut același lucru.
    Părinții sunt ipocriți și retardați. Curva asta nu făcea același lucru la grădiniță, nu se dezbracă și nu se scobea in p*zda in fața copiilor. Oricine are dreptul la viață privată și e fix treaba lui ce face in privat.
    De ras sunt doar părinții care și-o frecau in fața ecranului, uitandu-se la asta. Sau la alta.

  • Pentru retardați: prostituția nu mai este infracțiune, a fost dezincriminata. De câțiva ani buni! A rămas doar proxenetismul, redenumit trafic de persoane.
    Nu-i așa că mergeți și la vot?

  • Daca eu as fi videochatista si mai vreau inca un job? Ce as mai putea fi ca sa nu ma ia lumea la ochi? Ma lasati sa fiu bugetara? Asistenta, profesoara, casierita sau plimba foaia prin primarii, senatoare, deputata, in MAI, MApN , MAE, ceva lucru cu fonduri europene ? Cu ce as mai fi eu compatibila?

  • Profu' de drept

    „Plm”, ia loc în bancă!
    Ai nota 2!

    Mai învață și vii în restanță!

  • astia care va dati aparatori, una e sa te uiti la filme porno si alta e sa joci in filme porno

  • nu inteleg ce tot o ardeti cu prostitutia? se f*** cu cineva? pur si simplu tasteaza, vorbeste cu cineva, si din cand in cand se mai dezbraca daca dai ceva parale, iti mai arata o tzatza, o buca, o pasarica. atata tot. numai „usi de biserica” printre haterii de postaci. onanistilor!

  • Arata bine.. Am sa ma interesez de ea sa devin sponsor 😉

  • Tata de baiat

    deci, isterizate sunt mamicile complexate ca taticii se vor inghesui sa se duca la sendinta cu parintii la apoi vor rupe l@b@ acasa. Toate frustratele, uratele si n3f#tutele se isterizeaza cand vad cate una mai bunoasca ca face bani din ceea ce i-a dat mama natura. Aici e chestie de invidie…. hai sa fim seriosi. F bine, bravo ei! Respect!

  • Idioții toți!

    Cine putea să o dea în vileag!!! Probabil peștele pe care l-a părăsit. Acum o face pe cont propriu, pentru că a luat examenul și a devenit profesoară. Niște târfe penale.

  • facem pariu ca mai sunt?

  • probabil s-ar fi lasat de chat daca ar fi castigat suficient din invatamanat, acum ca a fost deconspirata nu ii raman multe optiuni

  • te apleci sau dezbraci sau te freci cand unul iti arunca un ban = nu ai coloana
    nu ai coloana – nu poti sa fii model pentru copii
    simplu
    care comenteaza cu: ce ma, ce face, ca nu face, ca e legal ,…sfat scurt: de ce nu le trimiteti si pe mamele, sotiile, surorile, fetele voastre acolo? huh? aud doritori? …nu:(

  • @Profu’ de drept

    Daca ai diploma de licenta in drept, du-o inapoi si cere anularea ei! Chiar si la „universitatea” particulara de unde ai cumparat-o!…

    https://www.opiniatimisoarei.ro/in-noul-cod-penal-prostitutia-nu-mai-este-infractiune/04/01/2014

  • Aș vrea să-l văd pe ăla sau aia care refuză tratamentul de la o doctoriță pe motiv că a făcut videochat în facultate

  • Nu cred ca un părinte a văzut filmulețele cu ea, sunt sigur ca a fost mâna fostei prietene, Malina (țiganca).

  • Seara isi baga degetele-n cur si a doua zi pune mana pe copii. Posibil pe la baie isi mai baga degetele-n *****.

  • Ee, lasa ca i invata masturbarea .

  • Proști mai multi adunati ca ăștia din comentarii rar ti-e vezi. Au IQ ul impreuna cat poarta unu la adidasi.

  • De la ce grădinița era ✏️ nel

  • Ce comentarii de oameni… pr*sti.

    Deci problema nu e ca a fost descoperita.. problema e ca ala de a descoperit o, ce cauta el pe siteul ala… 🤦‍♂️

    Oameni de …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *