Prima pagină » Local » O echipă din Iași joacă barajul de promovare pe Stadionul „Emil Alexandrescu”. ACS USV este la un pas de Liga a 3-a: „Tratăm meciul cu maximă seriozitate”
O echipă din Iași joacă barajul de promovare pe Stadionul „Emil Alexandrescu”. ACS USV este la un pas de Liga a 3-a: „Tratăm meciul cu maximă seriozitate”

O echipă din Iași joacă barajul de promovare pe Stadionul „Emil Alexandrescu”. ACS USV este la un pas de Liga a 3-a: „Tratăm meciul cu maximă seriozitate”

20 iun. 2024, 02:00,
Petronel Ștefan, în Local

ACS USV Iași este la un pas de promovarea în Liga a 3-a și de o performanță istorică. Fotbaliștii speră să aibă parte de cât mai multă susținere din partea suporterilor

Echipa Universității de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași a câștigat partida contra celor de la ACS Pro Sport Vârfu Câmpului, campioana județului Botoșani, după un meci dramatic ce s-a încheiat cu 2-1 pentru ieșeni. Acum, returul se joacă pe Stadionul „Emil Alexandrescu”. Iașul nu a mai avut o echipă în liga a treia de foarte mulți ani.

ACS USV Iași la un pas de promovare

Meciul se va juca duminică, 23 iunie 2024, de la ora 17:30, pe Stadionul „Emil Alexandrescu”, iar intrarea este liberă. Jucătorii de la USV Iași au luat un avantaj considerabil în primul meci, după ce au câștigat dramatic la ultimele faze. Deși echipa a fost înființată în urmă cu abia doi ani, este aproape de o promovare în Liga a 3-a. Jucătorii nu mai au răbdare până la partida de duminică și vor să îi facă fericiți pe suporteri.

„După primul tur de baraj suntem foarte încrezători, tratăm meciul cu maximă seriozitate și vrem ca la final să promovăm. Emoții au fost pe tot parcursul campionatului pentru noi, față de cei de la Vârfu Câmpului, care au câștigat campionatul mult mai ușor. Este o performanță pentru Iași, având în vedere că nu am mai avut o echipă de liga a treia de mult timp. Eu cred că avem jucători cu potențial, care pe viitor pot să facă pasul chiar spre liga a doua și, de ce nu, prima ligă. Totul depinde de ei, de ce își doresc și cât muncesc”, a spus Eduard Sandu, jucător-antrenor la ACS-USV Iași.

Suporterii sunt așteptați la stadion

Echipa a stârnit interesuș ieșenilor, care au început să o încurajeze în urma rezultatelor. Acum câteva săptămâni, jucătorii au primit trofeul și medaliile de campioni ai județului Iași, Liga a 4-a. Fotbaliștii sunt conștienți că nivelul din Liga a 3-a este mult mai mare, însă sunt încrezători că pot face performanță, iar în câțiva ani să avanseze până în eșalonul secund.

„Suntem bucuroși că vom juca pe Stadionul «Emil Alexandrescu», sigur vom avea și suporteri. Cei cărora le place fotbalul pot veni să vadă un meci și să ne fie alături. Am avut meciuri pe stadionul de la universitate, în care s-au adunat și o mie de oameni. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru noi, iar duminică, la final, vrem să sărbătorim promovarea împreună”, a mai precizat Eduard Sandu.

Fotbaliștii de la ACS USV Iași așteaptă cu nerăbdare meciul de duminică și, totodată, promovarea în Liga a 3-a.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
29 iunie 2024
29 iunie 2024