Prima pagină » National » O dubă de poliție, în care se aflau deținuți a fost lovită de un superbolid condus de o șoferință de 19 ani în Suceava
O dubă de poliție, în care se aflau deținuți a fost lovită de un superbolid condus de o șoferință de 19 ani în Suceava

O dubă de poliție, în care se aflau deținuți a fost lovită de un superbolid condus de o șoferință de 19 ani în Suceava

28 iul. 2024, 20:20, 1 ,
în National

Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 13:10, intr-o intersecție de pe raza municipiului Suceava, între o mașină și o autospecială de poliție.

„S-a stabilit ca autospeciala de poliție era condusă de către un agent de poliție din cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă IPJ Suceava. Pe locul din dreapta față de afla un alt agent din cadrul aceleiași structuri.

Autospeciala transporta două persoane private de libertate, aflate în stare de arest preventiv în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă IPJ Bistrița Năsăud și care au fost transportate la sediul unității de parchet pentru o serie de activități judiciare. În jurul orei 13:00, cele două persoane private de libertate au fost preluate de către echipajul din cadrul CRAP IPJ Suceava pentru a fi transportate înapoi la Bistrița Năsăud”, transmite Poliția Suceava, potrivit Mediafax.

Comentarii
  • Tipic românesc !, “super bolid” în mijlocul verii cu cauciucuri de iarnă chele ca în palmă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *