Prima pagină » Local » O domnișoară din Iași, prinsă la volan cu o alcoolemie record! Elena Ramona Turcuman a recunoscut că a șofat fără permis (EXCLUSIV)
O domnișoară din Iași, prinsă la volan cu o alcoolemie record! Elena Ramona Turcuman a recunoscut că a șofat fără permis (EXCLUSIV)

O domnișoară din Iași, prinsă la volan cu o alcoolemie record! Elena Ramona Turcuman a recunoscut că a șofat fără permis (EXCLUSIV)

02 iul. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

O tânără a fost prinsă la volan cu o alcoolemie record, pe o stradă din Iași. În plus, aceasta nu are nici permis de conducere. Astfel, ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o în judecată pe Elena Ramona Turcuman, sub acuzațiile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și fără permis.

O tânără din județul Iași a fost prinsă recent la volan cu o alcoolemie record. Mai mult, ea nu are nici permis de conducere. În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au trimis-o ieri în judecată pe Elena Ramona Turcuman, sub acuzațiile de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe și fără permis.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, judecătorii vor asculta ce au de spus anchetatorii și tânăra în vârstă de 29 de ani, pentru a putea lua o decizie în acest caz. În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Ieșeanca, prinsă la volan cu o alcoolemie record în miez de noapte!

Anchetatorii ieșeni spun că tânăra Elena Ramona Turcuman (29 de ani), fără ocupație, din localitatea Voinești, a intrat în vizorul lor în urmă cu aproximativ o lună.

„În cauză s-a reţinut că, pe data de 9 iunie 2022, în jurul orei 3:25, agenții din cadrul Secției IV de Poliție Rurală Miroslava au procedat la oprirea în trafic, pe Drumul Județean nr. 248A, în localitatea Voroveşti, a inculpatei E.R.T. Având în vedere că inculpata nu a prezentat permisul de conducere, s-au efectuat verificări şi s-a constatat că aceasta nu are permis pentru vreo categorie de vehicule”, a declarant ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Elena Ramona Turcuman a recunoscut că era băută

Oamenii legii au mai afirmat că tânăra Elena Ramona Turcuman era și băută.

„Totodată, inculpata avea o îmbibație de 2,09 grame la mie alcool pur în sânge, la prima probă, respectiv 1,87 grame la mie alcool pur în sânge, la cea de-a doua probă, conform buletinului de analiză toxicologică. Fiind audiată în cauză, inculpata a recunoscut săvârşirea faptei. Organele de cercetare penală au dispus reținerea inculpatei pentru o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 9 iunie 2022. Prin ordonanța procurorului din data de 10 iunie 2022, față de inculpată s-a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, măsură preventivă sub care a fost trimisă în judecată. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumţia de nevinovăţie până la pronunţarea unei hotărâri judecătoreşti definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, Dragoș Bordianu.

Din păcate, în ultimii ani, în județul Iași au fost semnalate tot mai multe astfel de cazuri, în care diferite femei au fost prinse băute la volan sau fără a avea dreptul de a șofa. Astfel, zeci de ieșence au fost audiate, cercetate, reținute sau chiar condamnate definitiv pentru comiterea unor astfel de infracțiuni. Acum, domnișoara din Iași prinsă la volan cu o alcoolemie record va fi nevoită să dea explicații în instanță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *