Prima pagină » Actualitate » O cunoscută cântăreață din România a mâncat parizer pe marginea drumului! Cum a fost filmată vedeta – VIDEO

O cunoscută cântăreață din România a mâncat parizer pe marginea drumului! Cum a fost filmată vedeta – VIDEO

16 mai 2024, 08:37,
în Actualitate

O cunoscută cântăreață din România a mâncat parizer pe marginea drumului. Totul a fost filmat și postat în mediul online. Cea care a postat a fost chiar Emilia Ghinescu. Cântăreața de muzică populară și de petrecere și-a surprins fanii cu un clip scurt în care se vede cum mănâncă parizer la marginea drumului.

O cunoscută cântăreață din România a mâncat parizer pe marginea drumului

Emilia Ghinescu, în vârstă de 45 de ani, a fost filmată mâncând parizer pe marginea unui drum. Emilia Ghinescu a publicat pe pagina de TikTok un clip în care apare într-o ipostază inedită, spre deliciul fanilor, pe o pătură, la marginea unui drum, mâncând parizer cu pâine, roșii, castraveți și brânză.

Cântăreața de muzică populară și de petrecere a spus că a oprit pentru un prânz în aer liber, spunând că fiul ei nu o lasă să mănânce parizer în mașină, pentru că miroase în felul său caracteristic. Emilia Ghinescu are trei copii, două fete și un băiat – Erika (18 ani), Andreri (26 de ani) și Anastasia (8 ani).

„M-am oprit să mănânc prânzul. Am avut poftă să mănânc parizer și fii-miu nu mi-a dat voie să mănânc în mașină. Cică nu acceptă mașina parizerul. Îmi aduc aminte de picnic, când eram la bunica la țară și mergeam pe câmp cu oamenii. Aveam oameni la câmp. În natură. Dacă n-ar mai bătea vântul și n-ar picura așa puțin, nu ar mai fi nicio problemă. O mică pauză. Arta cere sacrificii, n-am ce să fac. Dacă ți-e poftă să mănânci ceva”, a spus Elena Ghinescu în clipul său.

Vedeta, care a avut ceva probleme cu legea, a mai precizat că fiul ei o mai ceartă uneori când mănâncă în mașină și ultima oară s-a întâmplat acest lucru când s-a delectat cu castraveți murați.

„Auzi că nu am voie să mănânc parizer în mașină că miroase a parizer toată mașina. Și așa m-a bodogănit că am mâncat castraveți murați și mirosea în mașină doar a castraveți murați. Astăzi nu mi-a mai dat voie să mănânc parizer și i-am spus să mă lase să mănânc parizer pe marginea drumului, că nu e niciun fel de problemă”, a menționat artista, pe pagina sa de TikTok.

Emilia Ghinescu și trucul ei alimentar pentru a nu se îngrășa

Cântăreața a slăbit considerabil în ultimele luni, iar acum pentru a se menține la o greutate constantă, apelează la un anumit truc ce îi permite să se sature mai rapid și să nu mai mănânce atât de mult.

„Mănânc foarte mult în sensul că, ce vă spun acum, mănânc produsul respectiv. Mănânc foarte mulți castraveți murați și foarte multe murături și foarte multă varză murată. Și îmi încep dimineața cu un castravete murat și beau zeama de la castraveți. Deci mănânc câteodată câte un borcan de castraveți. Mă ajută foarte mult la digestie, este un probiotic foarte bun. În general murăturile sunt foarte bune probiotice și mă ajută foarte mult. Și înainte de fiecare masă, la fel. Mănânc ori o murătură, ori varză murată, ori o legumă, ori ceva. Adică nu mănânc mâncarea. Întâi mănânc legumele și după aia mănânc partea de carne”, a mai spus Emilia Ghinescu, cunoscuta cântăreață din România ce a mâncat parizer pe marginea drumului.

 

@emiliaghinescuoficial #fyp #emiliaghinescu #viral ♬ sunet original – Emilia Ghinescu

Alătură-te pe WHATSAPP canalului BZI, pentru a fi la curent cu cele mai noi știri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`