Prima pagină » Local » O crimă care îți face părul măciucă, petrecută în Iași! Doi indivizi l-au bătut pe un bărbat până l-au băgat în mormânt
O crimă care îți face părul măciucă, petrecută în Iași! Doi indivizi l-au bătut pe un bărbat până l-au băgat în mormânt

O crimă care îți face părul măciucă, petrecută în Iași! Doi indivizi l-au bătut pe un bărbat până l-au băgat în mormânt

09 aug. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu în Local

Doi ieșeni vor fi nevoiți să dea explicații în instanță după ce au fost acuzați de comiterea unei crime odioase. Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Ștefan Bogdan Caraiman și Marcel Ilie, pentru omor calificat. Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva luni, cei doi l-au ucis în bătaie pe un bărbat

O crimă care îți face părul măciucă s-a petrecut recent în județul Iași! Doi indivizi sunt acuzați acum că l-au bătut pe un bărbat până l-au băgat în mormânt. Astfel, la finele săptămânii trecute, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași i-au trimis în judecată pe Ștefan Bogdan Caraiman și Marcel Ilie, pentru omor calificat.
Urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen de judecată al procesului penal. Ulterior, magistrații ieșeni vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. De remarcat este faptul că rudele victimei s-au constituit părți civile în cadrul dosarului.

Ștefan Bogdan Caraiman și Marcel Ilie, acuzați de procurorii ieșeni de omor calificat

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au afirmat că Ștefan Bogdan Caraiman și Marcel Ilie au intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Mai exact, în luna mai a acestui an, autoritățile au fost alertate printr-un telefon la numărul unic pentru situații de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat din Cozia – Costuleni ar fi dispărut.

La finele lunii mai 2021, o femeie a sunat la Poliție și a anunțat că fratele ei nu mai răspunde la apelurile telefonice și nu știe ce s-a întâmplat cu el. Oamenii legii au mers la casa bărbatului, unde au descoperit cadavrul acestuia. Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei, în vederea stabilirii cu certitudine a cauzelor ce au dus la deces. Anchetatorii au descoperit și faptul că, pe trupul bărbatului, erau semne de violență. Polițiștii au demarat o anchetă și, astfel, au ajuns la cei doi suspecți, respectiv Ștefan Bogdan Caraiman și Marcel Ilie.

O crimă care îți face părul măciucă, într-o localitate din județul Iași

Așadar, oamenii legii au ajuns la cei doi săteni, Ștefan Bogdan Caraiman (de 39 de ani) și Marcel Ilie (33 de ani). Aceștia au fost ridicați și duși la audieri. În urma cercetărilor a reieșit faptul că cei doi l-ar fi bătut cu o cruzime ieșită din comun pe bărbatul de 58 de ani, lovindu-l în mod repetat peste cap cu mâinile și picioarele, victima murind în agonie.
De altfel, aceștia au fost reținuți la scurt timp, pentru 24 de ore, iar, mai apoi, procurorii au formulat o propunere de arestare preventivă pe numele lor.

„Instanța dispune arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a inculpatului Ștefan Bogdan Caraiman, cercetat în dosarul de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat. De asemenea, instanța admite propunerea și în ceea ce îl privește pe inculpatul Marcel Ilie, cercetat în dosarul de urmărire penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”, au precizat atunci judecătorii ieșeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
08 octombrie 2024
08 octombrie 2024