Prima pagină » Radio » Actualitate » O concurentă de la Chefi la cuțite susține că a fost sabotată. Motivul pentru care a renunțat în timpul probei de gătit

O concurentă de la Chefi la cuțite susține că a fost sabotată. Motivul pentru care a renunțat în timpul probei de gătit

05 apr. 2023, 15:21,
în Radio

Edina Rumelia Tăurescu, o concurentă a emisiunii Chefi la cuțite, susține că a fost sabotată și a renunțat în timpul probei de gătit. Tânăra a precizat că nu ar fi avut condițiile necesare la bancul de lucru, pentru a-și demonstra aptitudinile gastronomice. De partea cealaltă, echipa emisiunii i-a transmis că nu i-a pus nimeni bețe în roate.

Premieră în istoria emisiunii Chefi la cuțite. În ediția de marți a emisiunii culinare, una dintre concurente a renunțat în timpul probei de gătit, marcând o premieră în istoria show-ului culinar. Este vorba despre Edina Rumelia Tăurescu, o tânără care a susținut că nu ar fi avut condițiile necesare pentru a-și demonstra aptitudinile gastronomice. Astfel, ea a refuzat să-și prezinte preparatul în fața celor trei chefi.

O concurentă de la Chefi la cuțite susține că a fost sabotată

Ediție plină de surprize în emisiunea Chefi la cuțite, pentru cei trei jurați, dar și pentru cei de acasă. Ionuț Belei, câștigătorul sezonului 8 al show-ului culinar, a pășit la al patrulea banc pentru a găti alături de jurați. De asemenea, telespectatorii au avut ocazia să-l vadă pe Răzvan Fodor în postura de jurat, căci a degustat preparatele gătite de cei trei chefi. Iar într-o postură inedită s-a aflat Edina Rumelia Tăurescu, una dintre concurentele de la show-ul culinar. Aceasta a renunțat la gătit în timpul probei și a făcut acuzații de sabotaj, gest la care nu a mai recurs niciun participant în cele 11 sezoane.

Edina Rumelia Tăurescu este una dintre concurentele care a venit să-și demonstreze aptitudinile culinare în fața celor trei jurați de la Chefi la cuțite. În timp ce se afla la bancul de lucru, tânăra a decis să renunțe la gătit și a făcut acuzații de sabotaj, punând la îndoială calitatea ingredientelor, dar și condițiile din platoul de filmare. Concurenta a fost dezamăgită de modul în care a pregătit un aluat pentru ravioli, așa că a refuzat să-și prezinte preparatul în fața lui Cătălin Scărlătescu, a lui Sorin Bontea și a lui Florin Dumitrescu, marcând o premieră în istoria show-ului culinar.

„Nu e ok, trebuia să iasă mai subțire. Avem o problemă, aluatul nu iese cum trebuie. Aluatul de deasupra se rupe. Făina nu e ok. Ce tip de făină e? Știți ce făină e? Eu am pus bine cantitățile. Le-am făcut de nenumărate ori. Eu nu mă pot prezenta așa, o să renunț și gata. Nu intru cu astfel de preparat, o să mă fac de rușine. Este vina făinii. Aluatul ăsta e…”, a spus Edina Rumelia Tăurescu.

Vina i-ar fi aparținut în totalitate

După acuzațiile de sabotaj, concurentei i s-a explicat că aluatul este bun, însă a fost lăsat prea mult timp pe bancul de lucru, motiv pentru care s-a uscat. Edina Rumelia Tăurescu a purtat un dialog cu cel care se ocupă cu aprovizionarea la Chefi la cuțite și a primit câteva sfaturi legate de gătirea pastelor.

„Dacă îl lași mult pe masă se usucă și crapă. Sunt 1000 de grade aici, e prea cald. Trebuie să nu se forțeze. E aluatul tău aici. Nu se bagă albuș în paste. Nu te-a sabotat nimeni”, a fost mesajul transmis concurentei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *