Prima pagină » Fun » Curiozitati » O casa mica, ieftina si ingenioasa. Costa numai 11.900 de euro, dar iti ofera tot confortul

O casa mica, ieftina si ingenioasa. Costa numai 11.900 de euro, dar iti ofera tot confortul

17 aug. 2017, 12:39,
BZI.ro, în Fun
a:3:{s:7:"site_id";i:9;s:6:"old_id";i:66878;s:8:"site_url";s:13:"turism.bzi.ro";}
Mai multe case din containere maritime, cu un pret de pornire de 11.900 de euro, au fost prezentate in cadrul editiei 2017 a Targului National Imobiliar, ce s-a desfasurat in acest weekend la Palatul Parlamentului, in Bucuresti.
Pretul de pornire pentru astfel de case din containere este 11.900 de euro. Aceste case-containere pot fi folosite individual sau cuplate, relateaza news.ro.
Potrivit rofrance-construct.ro, casele realizate din containere maritime sunt perfecte pentru locuit. Containerele pot fi transformate in case de vacata, cabane turistice, campinguri, case sociale, sedii de firma, sedii de scoli sau gradinite.

Vezi si Vila Cristina – Busteni

In Europa de Vest, datorita costurilor mici de productie si exploatare, casele din containere maritime au devenit una dintre cele mai apreciate variante de locuinta permanenta, temporara sau de vacanta, se arata pe site-ul rofrance-construct.ro.
Casele pot fi realizate din unul sau mai multe containere, in functie de suprafata dorita de client.
Containerele maritime sunt de doua dimensiuni, de 15 si 30 de metri patrati. Ambele au aceeasi latime, 2,44 metri. Cea care variaza este lungimea: pentru cel mic este de 6 metri, iar pentru cel mare este de 12,2 metri.
Containerele maritime pot fi imbinate pe orizontala sau pe verticala, rezultand astfel o locuinta cu o suprafata utila de 30, 60, 90, 300 mp sau o casa cu etaj.
Firma de constructii se ocupa si de amenajarea si mobilarea interiorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *