Prima pagină » National » O casă a fost cuprinsă de flăcări în Suceava. Proprietarul, un bătrân de 76 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

O casă a fost cuprinsă de flăcări în Suceava. Proprietarul, un bătrân de 76 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale

06 iul. 2024, 11:20,
în National

Un incendiu puternic a avut loc joi noaptea, în județul Suceava. O locuință a fost mistuită de flăcări, iar pompierii au intervenit cu șase autospeciale pentru stingerea focului, pentru a nu se extinde și la casele învecinate.

O casă a ars din temelii în județul Suceava. Pompierii au intervenit, de urgență, pentru a stinge flăcările puternice care riscau să se extindă și către locuințele din jur.

Incendiu puternic la o casă din județul Suceava

Pompierii s-au mobilizat pentru a stinge flăcările care au cuprins o locuință în județul. La fața locului s-a intervenit cu șase autospeciale pentru oprirea focului puternic.

Flăcările au cuprins și 30 de metri cubi de cherestea care se aflau în locuință. Proprietarul de 76 de ani a suferit un atac de panică, iar medicii sosiți la fața locului i-au acordat primul ajutor.

Din primele cercetări făcute, incendiar a pornit de la un scurtcircuit în locuință.

Incendiu de vegetație lângă București

În urmă cu câteva zile a avut loc un incendiu la marginea Bucureștiului, în zona Popești Leordeni. Flăcările au cuprins hectare de vegetație uscată, iar pompierii au intervenit. Au fost degajări mari de fum, iar din cauza vântului puternic, focul s-a extins la o locuință din apropiere și a afectat o autospecială.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată (miriște) pe Șoseaua Olteniței, Popesti-Leordeni, județul Ilfov. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări de mari fum și, din cauza rafalelor de vânt, s-a extins la o locuință și a afectat și o autospecială. Chiar dacă autospeciala a fost amplasată într-o zonă sigură, vântul își poate schimba direcția, iar acest lucru a dus la afectarea acesteia. Important este că membrii echipajului sunt în afara oricărui pericol, nu au suferit leziuni sau alte afecțiuni.”, au anunțat reprezentanții ISUBIF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`