Prima pagină » National » O bucată de șosea de pe un pod din Neamț s-a surpat. Trafic restricționat pentru camioane
O bucată de șosea de pe un pod din Neamț s-a surpat. Trafic restricționat pentru camioane

O bucată de șosea de pe un pod din Neamț s-a surpat. Trafic restricționat pentru camioane

01 aug. 2022, 23:57, 1 ,
BZI.ro, în National

O gaură îmensă a apărut în mijlocul asfaltului pe un pod de pe DN 15 B, în zona localităţii Petru Vodă din județul Neamț, au anunțat autoritățile locale. Traficul în zonă a fost restricţionat pentru maşinile de mare tonaj, iar celelalte circulă alternativ.

Conform Centrului Infotrafic, o bucată dintr-un pod s-a surpat, luni seară, pe DN 15B, în zona localităţii Petru Vodă din judeţul Neamţ, iar circulația vehiculelor mai mari de 3,5 tone a fost restricționată în zonă.

„Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza surpării carosabilului pe un pod pe DN 15B Târgu Neamţ – Poiana Largului, la kilometrul 8+600 metri, în zona localităţii Petru Vodă, judeţul Neamţ, a fost luată măsura restricţionării circulaţiei autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone”, a transmis Centrul Infotrafic.

De asemenea, traficul pentru autoturismele cu masa mai mică de 3,5 tone se desfăşoară pe un fir, alternativ, a mai precizat sursa citată. Angajații ISU Neamț au anunțat că intervin pentru asigurarea zonei.

„Pompierii de la Garda 2 de intervenţie Poiana Teiului intervin pentru asigurarea zonei ca urmare a desprinderii unei bucăţi din structura căii de rulare a podului de pe DN 15 B în comuna Poiana Teiului, în zona intersecţiei spre Mănăstirea Petru Vodă”, au anunţat reprezentanții ISU Neamţ.

Podul de la Luțca, din Neamț s-a prăbușit

Acesta este al doilea pod surpat anul acesta în Neamț, după cel de la Luțca, care fusese reabilitat cu doar șase luni în urmă. Podul a fost inaugurat în urmă cu 6 luni de Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț. La vremea respectivă, Arsene dădea asigurări că podul este cât se poate de trainic. S-a văzut însă lucrarea de mântuială girată de Ionel Arsene.

Acesta a fost condamnat recent în primă instanță la peste 8 ani de închisoare cu executare pentru luare de mită. De asemenea, este implicat și în scandalul achiziției scandaloase a spitalului mobil de la Lețcani, alături de Maricel Popa, fostul șef al CJ Iași, unitate pentru care s-au plătit peste 13 milioane de euro din banii celor doua județe.

Comentarii
  • Lui Ionel Arsene , sa ii luati mita primita, sa ii confiscati tot ce a luat….Nu doar la inchisoare si atat !!!!!!!! Confiscati acuzattilor totul ce au luat ca mita !!!!!!!!!!!!!!!!!! Ca la inchisoare e bine pentru astia, fac cativa ani si apoi se reintorc la ce ae au luat ca mite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *