Prima pagină » Local » O bătrână cu Parkinson a fost salvată de un vecin după o noapte de agonie! A ţipat toată noaptea după ajutor EXCLUSIV – FOTO

O bătrână cu Parkinson a fost salvată de un vecin după o noapte de agonie! A ţipat toată noaptea după ajutor EXCLUSIV – FOTO

29 ian. 2021, 10:01,
George Cristian, în Local

Întâmplare dramatică într-un bloc de locuinţe din municipiul Iași. O bătrână care suferă de Parkinson a căzut în cursul nopţii trecute în propriul apartament. Femeia locuia singură iar acest lucru putea să o coste viaţa dacă un vecin nu ar fi auzit strigătele de disperare pe care femeia le-a avut toată noaptea.

Vecinul a alertat organele competente în această dimineaţă după ce a auzit, din apartamentul cu pricina, maai multe strigăte de ajutor. Bărbatul a anunţat la numărul unic de urgenţă 112 întregul caz iar la faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje ale pompierilor dar şi echipaj de prim ajutor.

Ajunşi la faţa locului, pompierii au forţat uşa locuinţei în care se afla bătrâna şi au găsit-o pe aceasta întinsă pe jos. Femeia căzuse şi s-a lovit în mai multe zone ale corpului. Disperată ca nu mai poate să se ridice şi, probabil, cuprinsă de dureri, bătrâna a încercat cu disperare să strige după ajutor. Totuşi, strigătele ei au fost auzite abia dimineaţa de către un vecin.

Din fericire, femeia a fost găsita în viaţă şi nu are răni care i-ar putea pune în pericol viața. I s-a acordat primul ajutor şi a fost transportată la Spital pentru mai multe investigaţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *