Prima pagină » National » O bancă din România oferă clienților 1.000 de lei gratis până pe 30 noiembrie! Iată ce au de făcut cetățenii
O bancă din România oferă clienților 1.000 de lei gratis până pe 30 noiembrie! Iată ce au de făcut cetățenii

O bancă din România oferă clienților 1.000 de lei gratis până pe 30 noiembrie! Iată ce au de făcut cetățenii

11 sept. 2024, 13:00,
Mirela Gabriela Todosi în National

O bancă din România oferă clienților 1.000 de lei gratis până pe 30 noiembrie! Este vorba despre Raiffeisen Bank, care investește sume mari de bani pentru o campanie de promovare. Banca va oferi clienților săi 1.000 de lei direct pe card dacă se îndeplinesc anumite condiții. Iată ce au de făcut cetățenii.

O bancă din România oferă clienților 1.000 de lei gratis până pe 30 noiembrie!

Raiffeisen Bank vrea să ofere clienților direct pe card câte 1.000 de lei gratis, dacă reușesc să își convingă cinci prieteni să semneze practic cu austriecii. Raiffeisen Bank a început deja să își informeze clienții cu privire la această nouă promoție, fie prin intermediul e-mailului, fie chiar direct la telefon. Campania este valabilă până pe 30 noiembrie 2024. Mulți dintre clienții băncii au primit deja un link pe care trebuie să-l trimită celor pe care i-au convins să își deschidă cont.

„Invită-ți prietenii să-și deschidă cont la Raiffeisen și primești câte 200 lei BONUS pentru fiecare cont deschis din recomandarea ta. Prietenii tăi primesc și ei până la 300 de lei cadou: 200 lei pentru deschiderea contului și încă 100 de lei dacă fac cel puțin 2 tranzacții cu noul card în luna urmîtoare deschiderii! Gândește-te la 5 oameni din cercul tău social care s-ar bucura să audă de aceasta ofertă. Perioada campaniei: 01.09.2024 – 30.11.2024. ”, transmit cei de la Raiffeisen Bank.

Românii care au cont la bancă trebuie să mai știe că începând din iunie 2024, Banca Română de Credite și Investiții (BRCI) a introdus în portofoliul său de servicii noul serviciu Plăți Instant, creat de Transfond. Serviciul Plăți Instant permite transferuri interbancare de până la 50.000 lei în mai puțin de 10 secunde, disponibile în orice moment al zilei, în fiecare zi a anului.

În prezent, băncile care oferă serviciul Plăți Instant includ: Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, CEC Bank, Libra Internet Bank, Banca Comercială Română, Vista Bank, Patria Bank, BRD Groupe Societe Generale, Intesa Sanpaolo Bank, ING Bank N.V., Alpha Bank România și Salt Bank. Serviciul Plățile Instant a înregistrat o creștere semnificativă a volumelor tranzacțiilor în acest an, acoperind aproximativ 80% din piața bancară românească. Sabin Carantină, director general al Transfond a menționat că serviciile lor de plăți interbancare stimulează tranzacțiile electronice și reduc utilizarea numerarului.

Singura bancă ce pune la dispoziție un cont bancar pentru copii

O altă noutate a apărut în sistemul bancar. Exim Banca Românească lansează un pachet unic de servicii pentru copiii cu vârsta între 6 și 14 ani. Acești copii pot avea gratuit cont bancar în lei și un card MasterCard Standard emis de bancă. Pachetul START este un instrument ce poate fi utilizat și de părinți atât pentru încurajarea indepenței financiare a copiilor, cât și pentru gestionarea banilor.

Contul curent ABC se deschide pe numele părintelui/tutorelui, fără să fie necesară o sumă minimă inițială și poate fi utilizat pentru încasări și depuneri de numerar în lei, inclusiv pentru încasarea burselor sau a altor beneficii școlare.

Pentru deschiderea contului este nevoie doar de certificatul de naștere al copilului și de actul de identitate al unuia dintre părinți sau de documentele tutorelui, dacă este cazul. Cardul MasterCard Standard START va fi emis pe numele copilului și poate fi înrolat în portofelele electronice de plată Google Pay și Apple Pay, ceea ce permite realizarea plăților în siguranță cu telefonul mobil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *