O badantă româncă a fost arestată în Italia. Femeia a dus o bătrână de care avea grijă la un azil din România și s-a mutat cu familia în casa ei

O badantă româncă a fost arestată în Italia. Femeia a dus o bătrână de care avea grijă la un azil din România și s-a mutat cu familia în casa ei

07 ian. 2024, 13:20,
BZI.ro, în Actualitate

O badantă româncă a fost arestată în Italia, după ce a abandonat-o pe bătrâna de care trebuia să aibă grijă la un azil din România, apoi s-a mutat cu familia în casa ei și i-a golit toate conturile.

Românca în vârstă de 47 de ani a fost arestată de polițiștii italieni, fiind acuzată că a adus-o în România pe bătrâna de care trebuia să aibă grijă și a abandonat-o timp de șapte ani la un azil.

În tot acest timp, românca a locuit în casa femeii din Italia și i-a golit toate conturile, prejudiciul ridicându-se la suma de 317.000 de euro.

Bătrâna a angajat-o pe româncă în 2014, pentru a avea grijă de ea. Un an mai târziu, soțul femeii a decedat, iar aceasta a devenit tot mai fragilă din punct de vedere emoțional.

Acesta a fost momentul în care bătrâna a făcut o procură pe numele româncei, care i-a dat dreptul de a-i accesa conturile.

Reamintim că-, în urmă cu ceva timp o descoperire terifiantă a fost făcută în casa unei românce care locuiește în Italia.

Descoperire șocantă în casa unei românce aflate în Italia

În casa acesteia a fost găsit trupul neînsuflețit al unui bătrân. Conform informațiilor, femeia l-ar fi lăsat să moară și ar fi ascuns cadavrul de oamenii legii.

Un bătrân a fost găsit mort în locuința unei românce din Italia. Femeia l-ar fi lăsat să moară și mai apoi ar fi ascuns cadavrul de polițiști, scrie observatornews.ro.

Trupul neînsuflețit al unui bătrân a fost găsit în casa unei românce din Italia

Descoperire șocantă în casa unei românce din Italia. Un bătrân a fost găsit fără viață în locuința femeii care, potrivit informațiilor, ar fi ascuns cadavrul de oamenii legii și nu i-ar acordat bătrânului primul ajutor atunci când acestuia i s-a făcut rău.

Abia după ce rudele bărbatului au anunțat poliția că acesta a dispărut, incidentul a ieșit la iveală. Anchetatorii italieni au aflat că ultimul drum pe care bătrânul l-a făcut, înainte de a fi de negăsit, a fost făcut la casa femeii de naționalitate româncă, mai scrie sursa menționată anterior.

Comentarii
  • Numai fapte bune face poporul binecredincios care salasluieste in Gradina Maicii Domnului.La 10 august probabil protesta pentru drepturi!

  • La Naro (Agrigento-Italia) 4 ianuarie 2024

    A fost nevoie de mai puțin de 24 de ore pentru a reconstitui noaptea ororilor din cartierul Sant’Erasmo din Naro, un oraș de 7 mii de suflete din zona Agrigento, unde aproape de Bobotează au avut loc femicidele Deliei Zărnescu, 58 de ani, și Maria Rus, 54 de ani. Pentru anchetatori, nu există nicio îndoială: românul Omar Edgar Nedelkov, în vârstă de 24 de ani, i-a agresat sexual și i-a masacrat pe cei doi compatrioți. Arestat sub acuzația de dublă crimă și profanare a unui cadavru, ucigașul a încercat în toate modurile să devieze ancheta, provocând șocuri și scăpând de hainele însângerate. Dar imaginile extrapolate de pe camerele de supraveghere ale orașului ar risipi orice îndoială cu privire la responsabilitățile suspectului.Este seara zilei de 4 ianuarie. Omar Edgar Nedelkov și un prieten iau cina acasă la Delia Zărnescu. Cei trei beau mult, pâine prăjită cu vin spumant și băuturi spirtoase. Femeia de 58 de ani trece printr-o perioadă dificilă după moartea prematură a soțului ei, supraviețuind descurcându-se cu câteva locuri de muncă ciudate și mici trucuri. După cină, tânărul de 24 de ani a agresat-o sexual pe femeie. Ea îl respinge și îl dă afară din casă.Este aproape ora trei dimineața. Nedelkov și prietenul său rătăcesc prin cartierul Sant’Erasmo, până în fața casei Mariei Rus. Camerele de supraveghere ale orașului surprind scena: tânărul de 24 de ani intră în casa femeii, în timp ce compatriotul său pleacă. Românul stă în apartament timp de 40 de minute. Suficient, potrivit anchetatorilor, pentru a o masacra pe femeia de 54 de ani și a-i da foc. Apoi iese din casă și se oprește în stradă pentru a privi coloana de fum care se ridică de la fereastră. Maria este găsită carbonizată într-un fotoliu. Potrivit anchetatorilor, ucigașul a abuzat sexual victima pentru că a plecat de la locul crimei cu pantalonii desfăcuți.Câteva minute mai târziu, Nedelkov intră în casa Deliei Zărnescu și sparge ușa de la intrare. El încearcă să o violeze, ea se apără încă o dată. Atunci începe măcelul. Tânărul de 24 de ani lovește în mod repetat femeia cu un încălzitor electric și apoi o termină cu un televizor de 50 inch pe cap. Camera este pătată de sânge, Delia se prăbușește fără viață pe canapeaua din sufragerie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *