Prima pagină » Local » O autoutilitară plină cu sicrie a fost izbită în plin de o cisternă la Iaşi! O persoană a fost rănită – FOTO

O autoutilitară plină cu sicrie a fost izbită în plin de o cisternă la Iaşi! O persoană a fost rănită – FOTO

15 dec. 2020, 13:31,
Elena Nicoleta BUJOR în Local

Accident rutier la Iași marți, 15 decembrie 2020. O autoutilitară care era încărcată cu sicrie a intrat în coliziune cu o cisternă la intersecția dintre drumul național DN 15B cu drumul național DN2 Cristești, județtul Iași.

Conducătorul autocisternei a fost rănit. Din fericire, leziunile acestuia sunt ușoare. S-au deplasat de urgență un echipaj medical și echipa districtului Pașcani pentru a elibera drumul.

„Impact violent la intersecția DN 15B cu DN 2 din Cristești, jud. Iași între o autocisternă și o autoutilitară. Șoferul autocisternei a fost rănit ușor, la locul incidentului se află echipa districtului Pașcani pentru degajarea carosabilului. Se circulă dirijat alternativ și se fac măsurători”, a transmis DRDP Iași.

”Polițiștii rutieri au fost sesizați prin 112, despre faptul că pe raza comunei Cristești a avut loc un accident rutier, soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate la fața locului, a rezultat faptul că o autocisternă ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară. În urma evenimentulu rutier, conducătorul autocisternei ar fi avut nevoie de îngrijiri medicale, ambii șoferi au fost testați alcooscopic, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații de fapt”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași,

Accident rutier grav la Lețcani

Au fost implicate în cadrul unui eveniment rutier, care a avut loc pe data de 8 decembrie 2020, un TIR şi o dubiţă ce transporta pe platforma un autoturism.

Din accidentul de la Leţcani au fost aduși doi pacienți din 2 mașini, unul de 53 ani contuzii minore, îl trimitem la Spitalul de Neurochirurgie pentru consult și probabil că merge acasă și al doilea de 35 ani contuzii minore a plecat acasă cu soția, potrivit declarației prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

„Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 despre un accident soldat cu victime omeneşti care a avut loc pe DN 583, în afară localităţii Leţcani. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că în respectivul accident au fost implicate patru autoturisme şi au fost rănite uşor 3 persoane. În cauză a fost întocmit un dosar penal la care se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă. De asemenea, toţi conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind zero. Poliţiştii le recomanda conducătorilor auto să adapteze în permanenţă viteza la condiţiile de drum şi să păstreze o distanţa regulamentară între autovehicule pentru a putea opri în condiţii de siguranţă”, a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

Accident rutier mortal la Lețcani

Accident rutier cu o victimă decedată la Iași. O femeie a fost accidentată mortal ieri-dimineață la Lețcani, iar conducătorul auto s-a facut nevăzut după impact. Mașina pe care o conducea a fost abandonată, iar forțele de ordine l-au căutat ore întregi. Ciudat a fost faptul că șoferul care a omorât-o pe femeie avea permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Accident mortal la Iași. Ieri-dimineață, un șofer a accidentat mortal o femeie și a fugit de la fața locului. Bărbatul care conducea un autoturism marca Mitsubishi a izbit-o pe femeie în plin, cu partea dreaptă din față. S-a dat jos, a văzut-o pe femeie inconștientă, iar mai apoi s-a urcat la volan și s-a făcut nevăzut. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112 și au cerut ajutor. Un echipaj medical a ajuns de urgență la fața locului, însă, din păcate, nu a putut decât să declare decesul femeii. Între timp, polițiștii au făcut verificări pentru identificarea șoferului.

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Lețcani s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. Din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că șoferul unui autoturism a surprins și accidentat o femeie, iar ulterior a părăsit locul accidentului”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`