Prima pagină » Cancan » O artistă minoră a fost abuzată de propriul tată. Bărbatul risca ani buni de închisoare

O artistă minoră a fost abuzată de propriul tată. Bărbatul risca ani buni de închisoare

14 sept. 2020, 11:04,
în Cancan

Informaţii bombă din showbizul românesc. O artistă minoră a fost abuzată de propriul tată. Copilă, în vârstă de doar 12 ani, a fost violată de tatăl său care o însoţea la toate evenimentele. Bărbatul risca acum ani buni de închisoare.

Minoră dintr-un orăşel din Valea Jiului spune că a fost abuzată de către propriul tată. Acum, când toţi copiii s-au pregătit de prima zi de şcoală, copila îşi va petrece ziua la tribunal şi nu alături de colegii săi. În cursul zilei de astăzi tatăl acesteia urmează să afle ce pedeapsă va primi pentru faptele sale.

Cum s-au petrecut evenimentele

Artistă minoră a trecut prin chinuri groaznice fiind abuzata de propirul tata. Potrivit informaţiilor apărute în presa copilă de doar 12 ani a fost abuzată sexual în mod repetat de către tatăl ei. După toate cele întâmplate , bărbatul a fost trimis în fața judecătorilor, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra propriului copil.

Bărbatul, pe numele său Dumitru, își însoțea copila peste tot, la toate evenimentele. Mai mult, anul trecut, atunci când copila a împlinit 11 ani, acesta a postat o fotografie cu ea, dar și un mesaj extrem de emoționant prin intermediul căruia le transmitea internauților cât este de mândru de fiica sa. Un an mai târziu, în prezent, acesta avea să își abuzeze propriul copil.

„Azi, împlinești fetița lui tata, 11 ani! Mă bucuri în fiecare zi, mă luminezi, mă faci fericit! Mulțumesc lui Dumnezeu că ești sănătoasă și că ești alături de mine! La mulți ani, cu împliniri, fericire și multă sănătate! Tăticul tău”, a scris bărbatul, lângă fotografia copilei, la momentul respectiv.

Tatăl fetiţei, poza mereu în părintele perfect, care își susține copilul, însă se pare că lucrurile negre pe care le ascundea nu au putut sta prea mult în anonimat. Dacă va fi găsit vinovat pentru abuz sexual asupra propriului său copil, bărbatul va fi plasat în arest.

Celebra actriţa Demi Moore a fost violată la 15 ani

Demi Moore a vorbit pentru prima dată la „Good Morning America” despre trecutul său, despre copilărie şi cum a fost violată la 15 ani cu acordul mamei sale. Celebra arctrita de la Hollywood mărturiseşte că bărbatul a violat-o la 15 ani, apoi i-a plătit mamei alcoolice 500 de dolari.

Moore, în vârstă de 56 de ani, a vorbit despre incidentul înfricoşător la emisiunea „Good Morning America”, în timp ce discuta despre viitoarea sa carte de memorii „Inside Ouţ” care va fi lansată mâine. A fost un viol şi o trădare devastatoare din partea mamei sale, iar întrebarea bărbatului n-o poate uita nici acum: „Cum te simţi ca mama ta te-a dat pentru 500 de dolari?”.

Deşi evenimentele care au decurs în noaptea aceea au fost înfricoşătoare Demi Moore nu crede că mama ei a „vândut-o” intenţionat:

„Cred că nu în inima mea profundă… nu”, a spus după ce jurnalista a întrebat dacă a simţit ca mama ei „a vândut-o” violatorului ei. „Nu cred că a fost o tranzacţie simplă, dar totuşi i-a permis accesul la mine.” În carte Moore scrie despre plecarea de acasă fără bani, fără liceu terminat şi fără cunoştinţe despre actorie dar avea dorinţa să reuşească la Hollywood. Ea a spus că, în acel moment, încrederea ei a venit din ideea că nu are nimic de pierdut.

În cele din urmă, avea să intre în filmul „Spitalul General” la doar 19 ani. Tânăra copleşită a scăpat de sub control, apelând mai întâi la alcool şi apoi la cocaina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *