Prima pagină » National » O altă garsonieră de senzație pe piața imobiliară din Cluj. Aragazul, amplasat în toaletă

O altă garsonieră de senzație pe piața imobiliară din Cluj. Aragazul, amplasat în toaletă

10 feb. 2022, 17:46,
BZI.ro, în National

După garsoniera de 11 metri pătraţi care a provocat hohote de râs pe reţelele de socializare, o nouă locuinţă, tot din Cluj, candidează într-un ipotetic top al bizareriilor imobiliare. Noua senzaţie e ceva mai mare decât prima garsonieră, are 13 metri pătraţi, dar şi WC lângă aragaz.

Piaţa clujeană, de departe cea mai scumpă din ţară, are o nouă pată de culoare.

O garsonieră „all inclusive”, despre care prorietarii spun că a fost compartimentată în aşa fel încât să aibă şi bucătărie, şi dormitor, dar şi baie, aspiră la statutul de „vedetă”.

„Koncept imobiliare vă oferă spre vânzare o garsonieră în zona Ultracentrală, aproape de toate atracţiile, punctele de interes ale oraşului şi mijloacelor de transport în comun. Garsoniera este situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje în suprafaţă utilă de 13 mp şi este compartimentată astfel: camera, bucătărie şi baie. Acesta se vinde complet utilat si mobilat. Disponibil imediat. Pentru mai multe detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic, prin email sau la sediul agenţiei noastre pe str Aviator Bădescu”, se menţionează în anunţ.

Fotografiile spun totul. În imagini se vede cum WC-ul se află chiar lângă aragazul pe care se găteşte mâncare, iar în anumite locuri spaţiul permite cu greu să treacă două persoane în acelaşi timp.

Garsoniera de 11 metri pătraţi din Cluj se doreşte sfinţită

Paroh la biserica Sacre Cœur de lângă Piața Aviatorilor din București, Francisc Doboș, cunoscut în mediul online pentru naturaleţea şi francheţea declaraţiilor sale, nu a lăsat să treacă pur şi simplu pe lângă el subiectul garsonierei de 11 metri pătrați de la Cluj.

„M-a sunat cineva din Cluj. M-a rugat să merg ca să le binecuvântez garsoniera de 11 metri pătrați. Mi-a zis că ar fi faimoasă. În plus, nici nu ar trebui să intru, nu ar fi loc dacă ar fi și ei înăuntru. Cică să dau cu aghiazmă de la ușă. Mai bine dau de la București :)))”, a scris preotul pe rețeaua de socializare.

Anunțul de închiriere a garsonierei a fost postat duminică, 6 februarie 2022, de către o agenție imobiliară din Cluj Napoca. Postarea a strâns peste 50.000 de comentarii și 10.000 de distribuiri. Deși glumele și ironiile s-au strâns din toate colțurile țării, garsoniera de doar 11 metri pătrați a fost deja închiriată pentru suma de 180 euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *