Prima pagină » Actualitate » O adolescentă fost accidentată de un șofer în vârstă de 82 de ani. Totul s-a petrecut pe trecerea de pietoni
O adolescentă fost accidentată de un șofer în vârstă de 82 de ani. Totul s-a petrecut pe trecerea de pietoni

O adolescentă fost accidentată de un șofer în vârstă de 82 de ani. Totul s-a petrecut pe trecerea de pietoni

20 iul. 2024, 15:40,
BZI.ro, în Actualitate

Vineri seara, o fată de 14 ani a fost transportată de urgență la spital după ce a fost lovită de un autoturism în timp ce traversa regulamentar pe o trecere de pietoni. Incidentul a avut loc pe DN 64, în localitatea Băbeni, județul Vâlcea, și a implicat un șofer în vârstă de 82 de ani din Drăgășani, conform informațiilor oferite de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea.

Detalii ale incidentului

Accidentul a avut loc pe drumul național DN 64, în Băbeni, unde minora se angajase în traversarea străzii pe trecerea de pietoni. Conform primelor investigații, șoferul octogenar nu a observat pietonul și a lovit-o cu autoturismul său. În urma impactului, fata a suferit răni și a fost transportată de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

„Din primele verificări efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 82 de ani, din municipiul Drăgășani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 14 ani, care se angajase în traversarea trecerii de pietoni. În urma evenimentului, a rezultat rănirea pietonului, care a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Eduard Văduva.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă pe numele șoferului octogenar. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul și pentru a determina responsabilitățile exacte ale celor implicați.

Poliția îndeamnă la prudență și respectarea regulilor de circulație pentru a preveni astfel de accidente pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *