Prima pagină » Local » O adolescentă din Iași a născut copilul unchiului său. Povestea de groază a ieșit la iveală în fața medicilor ieșeni. Șapte ani de temniță pentru individul acuzat că și-a violat nepoata
O adolescentă din Iași a născut copilul unchiului său. Povestea de groază a ieșit la iveală în fața medicilor ieșeni. Șapte ani de temniță pentru individul acuzat că și-a violat nepoata

O adolescentă din Iași a născut copilul unchiului său. Povestea de groază a ieșit la iveală în fața medicilor ieșeni. Șapte ani de temniță pentru individul acuzat că și-a violat nepoata

19 nov. 2021, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

O poveste demnă de filmele de groază a ieșit la iveală dintr-o întâmplare. După ce o adolescentă a născut la Maternitatea „Cuza Vodă”, autoritățile au aflat că aceasta a fost abuzată sexual de propriul unchi. În urma incidentului, individul a fost trimis în judecată. Acum, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Constantin Cojocaru la 7 ani de pușcărie, pentru viol și tentativă de viol

O copilă de doar 15 ani a născut copilul unchiului său. Povestea teribilă a ieșit la iveală în fața medicilor. După ce adolescenta a născut la Maternitatea „Cuza Vodă” din Iași, autoritățile au aflat că aceasta a fost abuzată sexual de propriul unchi. Mai mult, oamenii legii au constatat că individul ar fi vrut să o agreseze și pe o altă nepoțică.
Acum, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe Constantin Cojocaru la 7 ani de pușcărie, pentru viol și tentativă de viol.

„Instanța admite acțiunea civilă formulată de reprezentantul Ministerului Public și îl obligă pe inculpatul Constantin Cojocaru să îi plătească suma de 20.000 de euro minorei M.S.T. și 5.000 de euro minorei M.I.T., cu titlu de daune morale”, au precizat judecătorii ieșeni.

Ieșeanul Constantin Cojocaru, acuzat că și-a violat o nepoată

De remarcat este faptul că sentința nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul ieșeanului Constantin Cojocaru (34 de ani) a început pe data de 2 iulie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pentru viol și tentativă de viol.

Scandalul a ieșit la iveală după ce, în urmă cu câteva luni, o adolescentă de 15 ani a născut o fetiță perfect sănătoasă la Maternitatea „Cuza Vodă”. Medicii ieșeni au aflat că tânăra din comuna Probota a fost abuzată sexual chiar de către propriul unchi.

Violată în repetate rânduri, copila nu a suflat o vorbă. A ținut totul în sufletul ei, de teamă că va avea multe de tras. Dar, după ce a născut, copila a povestit cine a lăsat-o însărcinată. Nu mică a fost mirarea tuturor când copila a spus că tatăl copilului este chiar unchiul ei. Fratele mamei adolescentei a fost cel care a violat-o de multe ori și a amenințat-o pentru ca minora să nu sufle o vorbă. După ce povestea a ieșit la iveală, autoritățile au demarat ancheta.

Constantin Cojocaru, arestat preventiv pentru 30 de zile de judecătorii ieșeni, sub acuzația de viol

După ce adolescenta a relatat ce i s-a întâmplat, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis propunerea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Constantin Cojocaru.

„Instanța admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași. Dispune arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, a inculpatului Constantin Cojocaru, pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, au precizat judecătorii ieșeni.

Mai apoi, oamenii legii au constatat că ieșeanul ar fi încercat să o violeze și pe o altă nepoată de-a sa, tot minoră. Odată ieșită la iveală, povestea a ajuns și la urechile autorităților locale, care au deschis o anchetă socială, din care a reieșit că mai mulți membri ai familiei locuiau, în acea vreme, în aceeași casă, iar posibilitățile materiale erau limitate. După ce a aflat numele tatălui noului născut, mama copilei abuzate sexual a mers la Poliție cu aceasta, pentru a depune o plângere și pentru a povesti drama prin care a trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *