Prima pagină » Actualitate » O adolescentă de 17 ani este căutată de Poliţie. A plecat din Spitalul Judeţean Craiova, unde era internată
O adolescentă de 17 ani este căutată de Poliţie. A plecat din Spitalul Judeţean Craiova, unde era internată

O adolescentă de 17 ani este căutată de Poliţie. A plecat din Spitalul Judeţean Craiova, unde era internată

05 oct. 2024, 19:53,
Redacția BZI în Actualitate

O adolescentă de 17 ani este căutată de Poliţie, după ce a plecat din Spitalul Judeţean Craiova, unde era internată. Persoanele care au date despre locul în care aceasta se află sunt rugate să anunţe autorităţile.

Din primele informaţii adolescenta de 17 ani, a dispărut după ce a plecat, sâmbătă dimineaţă, din Spitalul Judeţean Craiova, unde era internată.

Dispariţia fetei a fost anunţată sâmbătă, la ora 11.00, de către o femeie, cadru medical al Spitalului Clinic Judeţean Craiova.

Aceasta a sesizat poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova cu privire la faptul că minora Hurjui Timeea de 17 ani a părăsit fără acordul cadrelor medicale secţia unde se afla internată.

Adolescenta are 1,60 metri înălţime, greutate 55 de kilograme, ochii negri, părul negru, lung.

În momentul plecării purta o pereche de pantaloni de culoare bej şi o bluză de culoare gri. Persoanele care deţin informaţii utile cu privire la minora plecată din spital sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024