Prima pagină » National » O adolescentă de 15 ani, din Alba Iulia, s-a aruncat de la etaj. Ce spun autoritățile

O adolescentă de 15 ani, din Alba Iulia, s-a aruncat de la etaj. Ce spun autoritățile

31 mai 2021, 09:45,
în National

O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc turn din Alba Iulia. Aceasta a fost transportată în stare extrem de gravă la spital. Ulterior, medicii au anunțat că aceasta a decedat  la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

În vârstă de 15 ani şi jumătate, fata a fost transportată în stare extrem de gravă la spital, unde însă, din cauza leziunilor suferite în urma căderii de la înălţime, a decedat.

O adolescentă de 15 ani s-a aruncat de la etaj

Autoritățile susțin că în acest caz nu există suspiciuni că fata ar fi fost împinsă.

„În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvărşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a precizat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba, Luminiţa Prodan.

Urmează ca ancheta să stabilească cu exactitate în ce împrejurări s-a produs tragedia. Nu ar exista suspiciuni că fata ar fi fost împinsă. Anchetatorii merg pe varianta sinuciderii, existând, se pare, martori care ar susţine că adolescenta s-ar fi aruncat de la etaj.

Martorii susțin că fata s-ar fi aruncat de la etajul superior al blocului având telefonul în mână şi masca pe faţă.

Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19

Un caz şocant a avut loc anul trecut în judeţul Dâmboviţa. Un bărbat s-a sinucis de teamă să nu se infecteze cu COVID-19. Acesta a lăsat un bilet de adio prin care îşi justifică fapta sa. Rudele bărbatului sunt şocate din cauza gestului extrem la care a recurs acesta.

Se pare că bărbatul de 61 de ani lucra la o fabrică unde s-au înregistrat mai multe cazuri de infectare cu noul coronavirus. În ultima vreme, el era tot mai abătut. Gândurile negre au început să apară şi, într-un final, a decis să-şi pună capăt zilelor de teamă să nu se infecteze cu coronavirus.

Înainte de a face acest gest extrem bărbatul a lăsat un bilet de adio în care i-a mărturisit soţiei că a recurs la această faptă din cauza fricii şi a rugat-o să aibă grijă de sănătatea ei şi a celor dragi.

”A găsit un bilet pe masă, acolo. El lucra cu sora sa la uzina şi îi spunea mereu ”sora mea, mi-e frică de Covidul ăsta, mi-e frică că mă îmbolnăvesc”. ”Hai, mă, că nu mori tu, mor aia bătrânii”, a mărturisit o vecină pentru stirileprotv.ro.

In judetul Botosani a avut loc o alta sinucidere bizara in luna septembrie a anului trecut. O femeie vindecată de noul coronavirus şi-a pus capăt zilelor! I-a fost frică să nu îşi infecteze familia.

Femeia, în vârstă de 63 de ani a fost infectată cu noul coronavirus. Aceasta a fost spitalizată, a urmat un tratament, apoi a realizat încă două teste, care i-au ieşit negative, neexistând niciun risc pentru cei dragi. Însă, pe fondul unei stări despresive, femeia a decis că nu vrea să îşi îmbolnăvească familia şi s-a sinucis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`