Prima pagină » Actualitate » O adolescentă de 14 ani din Bihor a fost ucisă pentru că a refuzat să fie iubita unui tânăr de 28 ani

O adolescentă de 14 ani din Bihor a fost ucisă pentru că a refuzat să fie iubita unui tânăr de 28 ani

23 mart. 2022, 12:33,
în Actualitate

O adolescentă de 14 ani din Bihor a fost ucisă de un tânăr de 28 de ani, care mai apoi a fugit. Copila a fost omorâtă chiar la ea în acasă. După primele informaţii, se pare că tânărul a încercat să o curteze, dar minora l-a refuzat, aşa că bărbatul a lovit-o până a lăsat-o fără suflare.

După ce a comis crima, acesta a sunat-o pe mama fetei şi i-a povestit ce a făcut.

adolescentă de 14 ani Bihor ucisă, agent al politiei, echipament, masina de politie

Bărbatul de 28 de ani a intrat peste fată în casă şi a vrut să o convingă să îl accepte ca iubit, însă aceasta l-a refuzat, din acest motiv izbucnind și conflictul între cei doi

O adolescentă de 14 ani din Bihor a fost ucisă

Adolescenta de 14 ani din Bihor, ucisă pentru că a refuzat avansurile unui tânăr de 28 ani. Tragedia s-a produs marți, în jur de ora prânzului, într-o colonie de rromi din localitatea bihoreană Ciocaia. Totul s-a întâmplat după ce părinții fetei au plecat la muncă și cele două surori mai mici, la școală. Atunci, bărbatul de 28 de ani a intrat peste fată în casă şi a vrut să o convingă să îl accepte ca iubit, însă aceasta l-a refuzat, din acest motiv izbucnind și conflictul între cei doi.

După aplicarea multiplelor lovituri în zona capului, văzând ca a ucis-o, tânărul a sunat-o pe mama fetei și i-a mărturisit crima, apoi s-a făcut nevăzut. Mama bărbatului spune că nu își explică gestul făcut de acesta și bănuie că s-ar ascunde în satul vecin, unde ar avea rude.

Trupul neînsufleţit al fetei a fost transportat la Institutul de medicină legală, iar mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizate pentru a-l găsi pe criminal.

Gligor Sabău, prim-procuror adj. al Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, a declarat că în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infranctiunii de omor – amintim și despre cazul petrecut cu un an în urmă, cînd o femeie a fost găsită decedată, într-un bloc din municipiul Iași – de zilesub coordonarea procurorului de caz de pe lângă tribunalul Bihor, anchetatorii urmând să audieze astăzi și alți martori pentru a descoperi ce l-a determinat pe tânăr să recurgă la acest gest extrem.

Suspectul a fost identificat și căutat de autorități pe raza localității Diosig, totodată, fiind dat în consemn la frontieră.

adolescentă de 14 ani Bihor ucisă, agent de politie, masina de politie

Mama bărbatului acuzat de crimă spune că nu își explică gestul făcut de acesta și bănuie că s-ar ascunde în satul vecin, unde ar avea rude

Ucigaşul adolescentei de 14 ani din Bihor se află în custodia poliţiei

Au fost instituite filtre în mai multe localităţi din judeţ, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, mai multe echipaje de poliţişti şi jandarmi pornind în căutarea lui.

După aproximativ 24 de ore de căutări, ucigaşul adolescentei de 14 ani din localitatea bihoreană Ciocaia a fost prins şi se află în custodia poliţiştilor. Tânărul în vârstă de 28 ani urmează să fie prezentat în faţa procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor pentru audieri.

Bărbatul de 28 de ani a fost căutat de zeci de poliţişti, care au instituit filtre în mai multe localităţi din zonă după ce, marţi dimineaţa, 22 martie, în jurul orei 11, a ucis cu sălbăticie o tânără de 14 ani.Conform declaraţiei rudelor victimei, criminalul voia să aibă o relaţie cu aceasta. Adolescenta, în schimb, l-a respins, iar părinţii fetei i-ar fi cerut să nu se mai apropie de ea.

Astfel, marţi dimineaţa, când fata a rămas singură în casă şi părinţii fiind la lucru, bărbatul ar fi intrat în casa lor şi ar fi ucis-o pe adolescentă, care a fost găsită de bunica ei cu multiple lovituri la nivelul capului. După săvârşirea crimei, spun rudele fetei, ucigaşul a sunat-o pe mama victimei ca s-o anunţe că fiica ei nu mai e, iar apoi a dispărut.

Într-o altă ordine de idei, amintim că anul trecut, în februarie 2021, în satul Războieni, de lângă Târgu-Frumos, județul Iași, patronul unui magazin i-a dat cu toporul în cap soţiei sale, iar mai apoi s-a spânzurat în pod.

Revenind la subiect, corpul neînsufleţit al adolescentei de 14 ani ucisă de un bărbat de 28 de ani a fost transportat la Serviciul judeţean de Medicină Legală, unde, în urma efectuării necropsiei, medicii legişti vor stabili cauza exactă a decesului ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`