Prima pagină » Local » O adolescentă a îndeplinit fanteziile sexuale ale unor bărbați bine, cu dare de mână. Apoi, ieșeanca a fost vândută ca sclavă
O adolescentă a îndeplinit fanteziile sexuale ale unor bărbați bine, cu dare de mână. Apoi, ieșeanca a fost vândută ca sclavă

O adolescentă a îndeplinit fanteziile sexuale ale unor bărbați bine, cu dare de mână. Apoi, ieșeanca a fost vândută ca sclavă

15 apr. 2022, 02:00,
Ciprian Nedelcu, în Local

O adolescentă din Iași a fost nevoită să îndeplinească fanteziile sexuale ale unor bărbați bine, cu dare de mână. Ulterior, minora a fost vândută ca sclavă unor căldărari. În urma incidentelor, ieri, ieșeanul Valeriu Berescu, zis ”Cioacă”, a fost condamnat definitiv

O adolescentă din județul Iași a fost obligată să îndeplinească fanteziile sexuale ale unor indivizi contra unor sume de bani. Mai apoi, minora a fost vândută unor căldărari devenind sclavă. În urma incidentelor, ieri, ieșeanul Valeriu Berescu, zis ”Cioacă”, a fost condamnat definitiv.

”Instanța ia act de retragerea apelului formulat de inculpatul-apelant Valeriu Berescu. Admite apelul formulat de procurori. Majorează cuantumul sumei cu privire la care s-a dispus confiscarea specială de la inculpat la 9.000 de lei. Menţine celelalte dispoziţii ale sentinţei apelate, care nu contravin prezentei decizii. Definitivă”, au menționat ieri judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași.

În edițiile anterioare, reporterii cotidianului BZI au prezentat un caz similar.

Bărbați cu dare de mână și-au îndeplinit fanteziile sexuale cu o adolescentă

Amintim că, inițial, Valeriu Berescu a fost condamnat de Tribunalul Iași la 3 ani şi 6 luni de închisoare pentru trafic de minori. De asemenea, ieșeanul a fost obligat la plata către fiecare victimă a sumei de 15.000 de lei cu titlu de daune morale. Procesul ieșeanului Valeriu Berescu a început pe 20 iulie 2021. Anchetatorii au susținut că individul a convins două adolescente, una de 14 ani, alta de 15 ani, Cosmina T. și Delia G., să practice prostituția.

”În vara anului 2019 inculpatul a recrutat-o pe persoana vătămată minoră de 15 ani, profitând de starea acesteia de vădită vulnerabilitate, și a primit-o în imobile închiriate în Municipiul Iași, unde a exploatat-o prin obligare la practicarea prostituției până în luna februarie 2020, sumele de bani câştigate de victimă fiind însuşite în totalitate de către inculpat. În noiembrie 2019 el a recrutat-o pe persoana vătămată minoră de 14 ani și a primit-o în diverse locații închiriate, unde a exploatat-o prin obligare la practicarea prostituției până în luna februarie 2020. Inculpatul a solicitat procedura recunoaşterii învinuirii, recunoscând săvârşirea faptelor”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

”Am obținut în jur de 18.000 de lei din practicarea prostituției!”

Anchetatorii au mai susținut că Valeriu Berescu le convingea pe tinerele din centre de plasament să practice prostituția în folosul lui. Acesta lua toți banii câștigați de tinere din activitatea de prostituție pe motiv că avea cheltuieli cu chiria și altele. În cele din urmă totul a ieșit la iveală cu privire la activitatea prestată de cele două fete, iar anchetatorii au intrat pe fir. Astfel, aceștia au ajuns la Valeriu Berescu.
La audieri, una dintre victime a povestit prin ce a fost nevoită să treacă. Ea a relatat că, după ce a practicat prostituția, a fost vândută unei familii de căldărari contra sumei de 200 de euro, pentru a fi sclavă în gospodărie.

”Am avut primul client în a doua sau a treia zi după ce am ajuns în apartament, într-o zi din luna noiembrie 2019. Am practicat prostituția până în februarie 2020, am avut aproximativ 10 clienți pe zi. De obicei luam pauze doar în weekend, iar programul de muncă era zilnic în intervalul orar 12:00-4:00. Nu am plecat cu nicio sumă de bani de pe urma practicării prostituției pentru că toți banii i-a luat «Cioacă». În perioada respectivă am câștigat în jur de 18.000 de lei din practicarea prostituției pentru el. După februarie 2020 am aflat de la niște căldărari faptul că el mă vânduse lor contra sumei de 200 de euro. Acei căldărari m-au dus cu forţa în casa lor, iar timp de aproximativ o lună s-au folosit de mine la treburile gospodărești, tratându-mă ca pe o sclavă. Într-o dimineață, după aproximativ o lună de locuit efectiv în acea casă, eu am reușit să fug”, a povestit victima.

Aceasta a fost drama unei adolescente obligate să îndeplinească fanteziile sexuale ale unor indivizi.

Comentarii
  • De ce nu sunt niciodata pedepsiti si clientii, daca prostitutia e ilegala in Romania ? Scapa fara urmari chiar cand e vorba de minori. Trebuie pedepsit si proxenetul, dar si clientul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *