Prima pagină » Titlurile zilei » O adolescentă a fost surprinsă în timp ce întreținea relații intime cu iubitul ei și prietenul acestuia într-o parcare din zona industrială. Paznicul a sunat la poliție, fiind „deranjat” de țipetele fetei (EXCLUSIV – FOTO/VIDEO)

O adolescentă a fost surprinsă în timp ce întreținea relații intime cu iubitul ei și prietenul acestuia într-o parcare din zona industrială. Paznicul a sunat la poliție, fiind „deranjat” de țipetele fetei (EXCLUSIV – FOTO/VIDEO)

01 sept. 2022, 02:00, 14 ,
Sorin Pavelescu în Titlurile zilei

O adolescentă dispărută din Vaslui a fost surprinsă întreținând relații sexuale cu iubitul ei și prietenul acestuia. Povestea începe în noaptea de marți spre miercuri, în zona industrială a Iașului. Era trecut de miezul nopții când un paznic de la o societate comercială avea să anunțe că a văzut doi tineri care întrețin relații sexuale cu o femeie, iar mai apoi a auzit țipete

Polițiștii ieșeni au ajuns imediat la fața locului să vadă despre ce este vorba. Din acel moment povestea avea să se schimbe.

Adolescenta era dată dispărută

Oamenii legii au găsit lângă un TIR doi bărbați, iar în cabina autotrenului se afla o femeie. Polițiștii au început verificările și au aflat că cei doi bărbați aveau 19 și 25 de ani, iar unul dintre ei este iubitul femeii din cabină. Femeia era, de fapt, o adolescentă, în vârstă de 14 ani, despre care polițiștii ieșeni au aflat că este dispărută din Vaslui. Vrând să afle ce căuta fata cu cei doi bărbați și dacă aceasta a fost victima unei infracțiuni, agenții au început să adreseze întrebări.

A întreținut relații sexuale atât cu iubitul ei, cât și cu prietenul acestuia

Așa au aflat că cei doi bărbați și adolescenta au consumat băuturi alcoolice, iar mai apoi au întreținut relații intime. Așadar, țipetele auzite de paznic nu ar fi fost unele care să ridice semne de întrebare. Adolescenta ar fi declarat că a întreținut relații intime cu cei doi tineri de bunăvoie. Surse din cadrul anchetei au precizat că aceasta ar fi fost examinată de medicii legiști care au concluzionat că nu ar fi avut urme care să arate că a fost vorba despre un viol.

Adolescenta a fost audiată

Polițiștii de la Secția 4 nu au avut o noapte ușoară. Ei au discutat atât cu  bărbații, cât și cu adolescenta pentru a afla care este adevărul. Din câte se pare, fata era iubita tânărului de 19 ani. Acesta era prieten cu șoferul de TIR și toți ar fi petrecut încă de marți seara în parcarea din zona industrială. Cum a ajuns adolescenta să întrețină relații sexuale cu cei doi tineri trebuie să se stabilească. Aceasta a fost ieri audiată de polițiști în prezența angajaților de la DGASPC Iași. Acum, cei doi tineri trebuie să răspundă în fața legii, pentru că au făcut sex cu o minoră. Distracția celor 3 a fost stricată de paznicul care a crezut că fata care țipa se afla în pericol.

„În noaptea de 30 spre 31 august a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Iași au fost sesizați cu privire la faptul că doi tineri și o tânără întrețin relații sexuale într-o parcare din municipiul Iași. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au identificat cele trei persoane, respectiv o minoră și doi tineri, de 19 ani și 25 de ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de act sexual cu un minor, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt și luarea măsurilor legale ce se impun”, au precizat reprezentanții IPJ Iași.

Comentarii
  • Plm de berbec.A stricat cheful la oameni😂😂😂

  • Asta a creat familia, STATUL si cret.inii cu 3 clase-a nenorocit un copil-.Mai bine ii impusca pe loc pe pedofili.

  • A fost prea de-ajuns o parcare din zona industriala si 4 coaie pentru ca vasluianca noastra sa puna, generoasa, de-o petrecere.
    Cine mai zice ca damele de Vaslui sunt pretentioase si au fite, sa reconsidere. Problema e ca iubitul nu a avut suficienti prieteni la indemana, da’ si asta se poate rezolva: intr-o saptamana fata isi scoate de-un iPhone si apoi fuguta la tara la cules poama. Talpa tarii nu se dezminte. O sa faca si asta furori pe-afara, sper sa nu ii dea prin cap sa se faca -si asta- „ieseanca”. Avem destule din zona aia.

  • amor ghebos 😂😂😂😂 intr o parcare industriala idee pt aia de la purnhub

  • 1. Protagonista poartă mască. Și aia de bunăvoie.
    2. Petrecere vasluiană fără țipete nu se poate.

    Făcând suma (mască, bunăvoie, țipete, petrecere) ajungi la o singură concluzie: rozeta. Ochiul maro. Mai țipi așa, puțin, dar ce plăcere de bunăvoieeeee…..

  • In Iasi nu sunt canguri

  • Da’ la vaslui sunt.
    Și iepuroaice.

  • Vasile Ioan-Dumitriu, 54 de ani, iesean

    O minora de 14 ani sex cu adulti, e ceva normal in Romania, sunt sute de mii de cazuri anual dar putine se aud pana la stiri.

    Inculpatii sigur scapa, va zic sincer.

    Eu aveam doi vecini care faceau sex in grup cu o fata de 15 ani frumusica rau, aduceau alti baieti si faceau orgii, le-am facut reclamatii la politie, tot ce trebuie si nu s-a intamplat nimic, au stat 3 ani inchirie langa mine si seara eram obligat sa ascult gemete si cuvinte porcoase gratuit. A fost groaznic, faceau sex la greu, cred ca si filmau. Fata cred ca avea nimfomanie ca tipa de ziceai ca lesina de placere.

    Greu cu tinerii va zic, greu.

    La vremea mea prin anii 80 cand eram si eu de varsta lor ne gandeam doar cum sa-i cumpar o floare fetei care-mi placea iar acum tinerii vor gang-bang (parca asa se cheama) si alte orgii sexuale extreme. De ce? E legal? Nu! Patesc ceva cei implicati? Nu

    Stima cetatenilor!
    Vasile

  • Romanik nu e Jermanik

    Scapa baetzii de dulau. Statul ii protejeaza, legile sunt facute de partea lor, doar cei corecti intra la dulau din erori. Asta e Romanik, va zic. Am stat inchis 2 ani degeaba pentru ca apoi victima sa recunoasca nu eram eu agresorul doar ca din intamplare semanam putin si a vrut sa plateasca cineva suferinta si daca nu m ar fi acuzat pe mine nu avea pe cine…….. Adevaratul adresor erau imposibil de gasit……………………………………

  • orgie ca cainii in calduri. o catea si 100 de caini mascul care stau cu randul.

  • Vedeti ba fraierilor daca nu l-ati primit si pe paznic? V-a dat in gat la militie!

  • Imi e mila de ea. La 14 ani sa faci sex cu doi barbati😐 E trist.

  • Au luat-o gaborii la sectie sa-i linga ranile, sa linga unde au scuipat golanii.

  • Gaborii i-au pus masca dupa ce a ragait a p…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`
BZI - Editia Digitală - pdf
05 octombrie 2024
05 octombrie 2024