Prima pagină » National » O a treia victimă în cazul cuplului ucigaș din județul Vaslui. Ce spun procurorii
O a treia victimă în cazul cuplului ucigaș din județul Vaslui. Ce spun procurorii

O a treia victimă în cazul cuplului ucigaș din județul Vaslui. Ce spun procurorii

19 iul. 2024, 16:00,
BZI.ro, în National

Procurorii din Vaslui au demarat în această dimineață, 19 iulie, căutările pentru a descoperi o nouă victimă a cuplului din Pungești, care a comis o crimă ascunzând cadavrul într-o valiză. Recent, cei doi suspecți au recunoscut că au ucis și o femeie dispărută de aproape un an. În timpul investigațiilor, autoritățile au descoperit alte rămășițe umane și urmează să stabilească prin analize dacă acestea aparțin unei a treia victime sau sunt fragmente din cea de-a doua.

Inițial, anchetatorii credeau că ar putea exista o a treia victimă și au început să caute într-o pădure aflată la aproximativ patru kilometri de satul Pungești.

La marginea pădurii, polițiștii au găsit noi rămășițe umane și au considerat posibilitatea ca acestea să aparțină unei femei din județul Bacău, dispărută recent. Ulterior, s-a stabilit că fragmentele osoase erau ale celei de-a doua victime, deoarece femeia din Bacău a fost găsită în viață.

„Certitudinea privind identitatea și numărul victimelor va fi stabilită în urma expertizei ADN și antropologice”, au declarat anchetatorii, care continuă cercetările în zonă. Locul unde au fost găsite rămășițele umane este greu accesibil, cu vegetație densă.

Șeful IPJ Vaslui nu exclude ipoteza unei a treia victime

Aceste informații vin după ce joi au fost descoperite rămășițele și îmbrăcămintea celei de-a doua victime într-o pădure din apropiere. Suspectul a indicat locul către anchetatori, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru HotNews.ro. Această femeie fusese dată dispărută în august anul trecut.

Descoperirea de joi a avut loc la trei zile după găsirea unui cadavru într-un geamantan în aceeași localitate.

Autorii crimei, un bărbat de 32 de ani din Pungești și concubina lui de 27 de ani, au fugit din localitate după ce au abandonat valiza cu cadavrul, dar au fost găsiți la Brașov de polițistul Marian Godină și colegii săi.

La audieri, bărbatul a susținut că victima ar fi încercat să o violeze pe concubina lui, motiv pentru care a atacat-o. Inițial, procurorii au cerut arestarea preventivă doar a bărbatului, dar ulterior și femeia a fost pusă sub acuzare și arestată. Anchetatorii au stabilit că victima a fost ucisă în locuința lor și hainele i-au fost arse.

Se presupune că în locuința celor doi se desfășurau acte de prostituție și că bărbatul din județul Bacău venise la Pungești pentru a avea relații sexuale contracost. Șoferul care l-a transportat a confirmat că victima i-a spus acest lucru pe parcursul călătoriei. Cadavrul a fost găsit complet dezbrăcat în valiza abandonată.

Anchetatorii au continuat audierile, descoperind fără să bănuiască inițial că bărbatul va mărturisi o nouă crimă.

„În urma audierilor desfășurate ieri, au rezultat informații privind o altă presupusă crimă comisă în august 2023. În această dimineață, anchetatorii s-au deplasat într-o zonă împădurită din apropierea comunei Gârceni, unde au găsit rămășițe osoase și articole de încălțăminte și îmbrăcăminte ale victimei, o femeie de 51 de ani din Pungești, dispărută din august 2023. Cei doi suspecți, deja arestați pentru prima crimă, sunt acuzați și de aceasta”, a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui pentru HotNews.ro.

Femeia pe care cei doi suspecți au recunoscut că au ucis-o era din Pungești. Familia ei a reclamat dispariția în august anul trecut, când nu s-a mai întors acasă de la oficiul poștal unde ridicase bani trimiși de soț și fiu din străinătate.

Soțul femeii a declarat că aceasta obișnuia să meargă la locuința celor doi suspecți și a aflat că acolo era ademenită să întrețină relații sexuale cu diverși bărbați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

BZI - Editia Digitală
19 iulie 2024
19 iulie 2024