Nuntă VIP la un restaurant de fițe din Iași! A răsunat orașul pe ritmurile lui Andrei Bănuță. Dana și Florin au avut o reacție surprinzătoare: „Mirii nu au știut că le voi cânta live melodia de la vals” – EXCLUSIV/FOTO/VIDEO

06 oct. 2023, 02:00 _____ Vizualizări
Cosmina Puiu, în Titlurile zilei

Nuntă VIP la un restaurant de fițe din Iași. A răsunat orașul pe ritmurile lui Andrei Bănuță, fără ca mirii să aibă habar ce avea să urmeze chiar în noaptea petrecerii lor. Dana și Florin au avut o reacție surprinzătoare, emoționându-l pe artist

Surpriza anului! Andrei Bănuță a venit la o nuntă VIP, fără ca mirii să știe. Acesta a cântat, în deschiderea serii lor, chiar valsul mirilor. Tinerii au rămas încremeniți când l-au văzut, stârnind emoții și în sufletul său de artist, știind de la apropiații lor că a fost una dintre cele mai mari dorințe.

Nuntă VIP la un restaurant de fițe din Iași! A răsunat orașul pe ritmurile lui Andrei Bănuță

Dana și Florin și-au unit destinele în weekend și au dat o petrecere în cinstea lor. Cei doi miri au strălucit la unul dintre cele mai luxoase restaurante din Iași, LeGaGa, alături de sute de invitați, atât din lumea fermierilor, cât și din cea mondenă. Aceștia sunt legumicultori de profesie, ocupându-se de afaceri, pentru că au crescut în mijlocul legumelor și nu se văd practicând nicio altă meserie.

Mireasa, Dana Chistol, este fiica unor afaceriști din domeniul agricol, iar mirele, Florin Postolache, are businessuri în mai multe domenii. Aceștia i-au avut alături ca nași pe soții Zamisnicu. Nașul mirilor, Robert Zamisnicu, este fiul primarului din comuna ieșeană Probota, Constantin Zamisnicu. Reacția lor în momentul în care l-au văzut pe Andrei Bănuță a fost filmată și postată pe rețelele de socializare chiar de artist, strângând sute de mii de reacții în doar câteva minute.

„Suntem la Iași, la treabă. Facem o surpriză. Mirii nu știu că o să cânt live dansul lor. Am stins blițul să nu se prindă nici măcar invitații. Am început să cânt printre oameni. Am emoții mari la chestiile astea, vă zic sincer. Secretul e să fie din suflet că atunci se face magie, și de la mine, dar și de la voi. Nu s-au prins din prima. Le-au arătat nașii să se uite spre mine. Reacția lor a spus tot. Casă de piatră, Dana și Florin! Să vă iubiți mult! A fost un eveniment extrem de frumos! Au dansat extraordinar, s-au simți nemaipomenit, iar de mine nici nu mai zic. M-am simțit foarte bine. Am rămas, am făcut și o horă împreună. Mi s-a zis că ne mai vedem, deci cu siguranță abia aștept să mă reîntorc la LeGaGa, în Iași”, a spus, înainte de eveniment, artistul Andrei Bănuță.

O nuntă numai cu surprize muzicale. Au avut show la tarabană

Nunta celor doi a lăsat fără cuvinte chiar și invitații, distrându-se la cote maxime. Aceștia au avut și un show la tarabană, care i-a ținut în priză pe tot parcursul petrecerii. Scenele au fost filmate, iar imaginile au făcut deliciul invitaților. Foarte multe fotografii și videoclipuri au fost postate de miri, apropiați și colaboratori pe rețelele de socializare și au strâns sute de reacții.

Iată că o nuntă VIP la un restaurant de fițe din Iași a împânzit mediul online!