Prima pagină » Cancan ultimă oră » Nuntă secretă în showbiz! Sali Levent s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

Nuntă secretă în showbiz! Sali Levent s-a căsătorit cu aleasa inimii sale

03 aug. 2024, 21:00,
B, , h, , în Cancan ultimă oră

Doamnelor și domnișoarelor, e anunțul momentului în showbiz! Sali Levent a renunțat la burlăcie. Actorul s-a căsătorit cu femeia alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de o bună perioadă de timp.

Sali Levent nu are nevoie de prea multe prezentări, căci este unul dintre cei mai apreciați actori pe care îi are tânăra generație. A apărut în seriale celebre, dar şi în comedia „Selfie’ (2014).

Sali Levent s-a căsătorit în secret cu aleasa inimii sale

Sali Levent a decis să își unească destinul cu cel al femeii de care s-a îndrăgostit, în secret. Actorul și iubita lui s-au căsătorit recent. Tânărul a renunțat așadar la burlăcie, și e convins că vrea să își petreacă tot restul vieții lângă tânăra care i-a devenit soție.

Actorul a anunțat că s-a căsătorit prin intermediul unei postări pe pagina personală de Instagram, acolo unde a postat o imagine în care apare mâna lui și a partenerei sale, ambele cu verighete pe deget, iar pe fundal mai multe buchete de flori.

Ulterior, cei doi s-au fotografiat în ținute albe și, ulterior, dansând împreună, în timp ce erau admirați de cei care au luat parte la evenimentul emoționant.

Cine este Sali Levent

Sali Levent a ajuns să fie iubit și admirat de publicul larg după ce a apărut pentru prima dată într-un serial unde jucau mai mulți adolescenți.

De-a lungul anilor, tânărul actor a cochetat şi cu muzica. Cu mai bine de un deceniu în urmă, Sali Levent a câștigat trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Românească “Florentin Delmar”, ediția a XXXV-a de la Focșani.

Cu ceva vreme în urmă, Sali Levent a participat și la emisiunea ”Chefi la cuțite”, acolo unde a vorbit despre problemele pe care le-a avut cu substanțele interzise.

„Am fost la un casting, am ajuns să joc în filme și seriale. Am cochetat cu muzica. Am avut probleme cu drogurile, toți banii pe care i-am produs timp de doi ani i-am dat pe droguri, jucam la ruletă, am intrat în datorii, mi-am pierdut mașina și tot. Părinții au fost alături de mine și m-au ajutat. Îi iubesc foarte mult și acum sunt alt eu”, povestea concurentul în timp ce a pregătit o rețetă turcească de ciorbă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *